
Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός σε ηλικία 80 χρόνων
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κολοβού.
Πέθανε σε ηλικία 80 χρόνων, ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός. Ήταν άνθρωπος του θεάτρου, στέλεχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις, ενώ άφησε το αποτύπωμά του με τη συμμετοχή του τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο ραδιόφωνο και τον κινηματογραφό.
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η τοπική ιστοσελίδα gegonotanews καθώς ο Δημήτρης Κολοβός ήταν αδερφός του του Ναπολέοντα Κολοβού, διευθυντή της ΔΥΠΑ Βόλου.
Δημήτρης Κολοβός: Το καλλιτεχνικό έργο του και οι συνεργασίες
Ο Δημήτρης Κολοβός σπούδασε στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις ενώ έπαιξε και με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στις «Νεφέλες», στην «Βαβυλώνια», στις «Φοίνισσες», στη «Δωδέκατη Νύχτα» κ.ά.
Έπαιξε και για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καθώς και με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες αλλά και ραδιοφωνικές εκπομπές.
- Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση τριών ληστών σε 65χρονο έξω από το σπίτι του – Δραπέτες φυλακών οι τρεις κακοποιοί
- ΕΕΕ: Ηχηρή παρέμβαση στη «γαλάζια» προσπάθεια σπίλωσης της ευρωπαϊκής εισαγγελίας
- Ακρίβεια διαρκείας: Η διεύρυνση του χάσματος με την Ευρώπη και το ηχηρό μήνυμα του 85%
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
- Μαζικές απαγορεύσεις στα social media ανηλίκων – Οι ειδικοί προειδοποιούν για λάθος στρατηγική
- Θεσσαλονίκη: Στην εντατική διασωληνωμένος ο φοιτητής με βακτηριακή μηνιγγίτιδα – Σε χημειοπροφύλαξη οι επαφές του




