Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στηρίζει την συμπερίληψη– Πρόσληψη 8 ΑμεΑ στο δυναμικό του Δήμου
Ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.
Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, προχώρησε στην πρόσληψη 8 ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), ενισχύοντας έμπρακτα την κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική ενσωμάτωση.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη προσπάθεια του Δήμου να εξασφαλίσει ίσες ευκαιρίες στην εργασία, δημιουργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον συμπεριληπτικό και προσβάσιμο για όλους.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε: «Η στήριξη των συμπολιτών μας με αναπηρία και η ένταξή τους στην αγορά εργασίας αποτελεί ζήτημα αρχής για τον Δήμο μας.
Πρόκειται για αναγνώριση της αξίας και των ικανοτήτων αυτών των ανθρώπων
Η πρόσληψη 8 ΑμεΑ δεν είναι μόνο μια πράξη κοινωνικής ευθύνης, αλλά και μια αναγνώριση της αξίας και των ικανοτήτων αυτών των ανθρώπων. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε έναν Δήμο χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης».
Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει τις δράσεις για μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία, ενισχύοντας την προσβασιμότητα, την αποδοχή και την ενσωμάτωση όλων των πολιτών στον επαγγελματικό και κοινωνικό ιστό.
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα
- Η καρδιά του αθλητισμού «χτυπά» στο MEGA News στις 14 και 15 Φεβρουαρίου
- Καλλιθέα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι
- Πώς η Γροιλανδία μπορεί να γίνει η αφορμή για να πάψει η Ευρώπη να εξαρτάται από τις ΗΠΑ και την Κίνα
- Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το άσυλο – Τι αλλάζει για ασφαλείς τρίτες χώρες και χώρες καταγωγής
- «Τα παιδιά δεν ξέρουν ότι πέθανε η πεθερά μου» -Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης για την τραγωδία στην Ελευσίνα

