Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2025
weather-icon 21o
Στα «πατώματα» η Αντζελίνα Τζολί για το σνομπάρισμά της στα βραβεία Όσκαρ: «Το Χόλιγουντ στηρίζει Μπραντ Πιτ»

Στα «πατώματα» η Αντζελίνα Τζολί για το σνομπάρισμά της στα βραβεία Όσκαρ: «Το Χόλιγουντ στηρίζει Μπραντ Πιτ»

Πολλοί πίστευαν ότι ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί στα Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου, ωστόσο η Ακαδημία είχε διαφορετική άποψη και έριξε «πόρτα» στην Αντζελίνα Τζολί.

Για περίπου δέκα λεπτά οι θεατές δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χειροκροτούν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της της ταινίας «Maria» στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 29 Αυγούστου 2024. Τις επόμενες ημέρες οι ειδικοί ξεκαθάριζαν ότι η ερμηνεία της Αντζελίνα Τζολί έβαζε τέλος στην αγωνία για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου και την έχρηζαν το απόλυτο φαβορί.

Περίπου πέντε μήνες μετά, η 49χρονη σταρ όχι απλά δεν είναι φαβορί, αλλά δεν είναι καν υποψήφια για το «χρυσό αγαλματάκι» στα επερχόμενα βραβεία Όσκαρ. Κάτι, που όπως λένε άνθρωποι από τον στενό της κύκλο, την καταράκωσε καθώς ήθελε πάρα πολύ να βραβευτεί.

«Είναι ένας ρόλος που τον πήρε πολύ προσωπικά και νιώθει συντετριμμένη για τη μη υποψηφιότητά της» είπε στην Page Six άνθρωπος που την ξέρει καλά και συμπλήρωσε: «Δείτε πόσο προώθησε την ταινία: πήγε στον Τζίμι Φάλον, το πρώτο της night show μετά από μια δεκαετία. Πήγε στα βραβεία Gotham. Φωτογραφήθηκε και έδωσε συνεντεύξεις σε τόσα περιοδικά. Το ήθελε πάρα πολύ».

Ωστόσο, ένας άλλος «ειδικός» από τον κόσμο του Χόλιγουντ, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, πήγε τη μη υποψηφιότητα της Αντζελίνα Τζολί σε άλλο επίπεδο: θεωρεί ότι η κόντρα της με τον πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ και το πρόσφατο «κλείσιμο» του διαζυγίου τους, έπαιξαν τον ρόλο τους.

«Αποδείχθηκε ότι το Χόλιγουντ στηρίζει τον Μπαρντ Πιτ» τόνισε και συνέχισε: «Ο ευρωπαϊκός Τύπος την λατρεύει, ωστόσο το Χόλιγουντ είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Κανείς δεν πάει κόντρα στον Μπραντ, είναι το ‘χρυσό παιδί’ του Χόλιγουντ, τον λατρεύουν».

Είτε ισχύουν όλα τα παραπάνω είτε όχι, το σίγουρο είναι ένα: η Αντζελίνα Τζολί έχασε την ευκαιρία να κερδίσει ένα Όσκαρ μετά από 25 χρόνια και να είναι υποψήφια μετά από 15.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2025
Απόρρητο