Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Κεντρικής Μακεδονίας στο επίκεντρο της συνάντησης Α. Αηδονά με Κ. Γκιουλέκα
Η συνάντηση, ήταν η πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυρίας Αηδονά στη θέση της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Κώστα Γκιουλέκα είχε σήμερα 27 Δεκεμβρίου το πρωί η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά, στο γραφείο της στο Κτίριο Διοίκησης της Περιφέρειας (βίλα Αλλατίνι).
Η συνάντηση, που ήταν η πρώτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της κυρίας Αηδονά στη θέση της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Στο επίκεντρό της βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και τη συνέχιση και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης).
Να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες μας
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα σήμερα το πρωί στο Κτίριο Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και αγαπητό φίλο μου, Κώστα Γκιουλέκα. Είχαμε έναν εξαιρετικά γόνιμο διάλογο και μια παραγωγική συνεργασία για ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε όλους τους τομείς, αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η σημερινή συνάντηση σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας δημιουργικής συνεργασίας στη βάση ενός κοινού οράματος.
Κοινός στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας και να βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινότητά τους, με έργα και δράσεις. Το ΥΜΑΘ είναι το Υπουργείο μας, και οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες, όπως κι από τον Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος αποδεικνύει όλο αυτό το διάστημα πόσο εξωστρεφές, δυναμικό και ουσιαστικό μπορεί να είναι το Υπουργείο και πόσο σημαντική μπορεί να είναι η παρέμβασή του στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη όχι μόνο στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Το Υπουργείο παραμένει ο σταθερός σύμμαχος στην υλοποίηση των στόχων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», ανέφερε η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)




















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442