Το ψαλιδάκι του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, κόντρα στην Έβερτον, είναι το καλύτερο γκολ της χρονιάς, με τον Αργεντινό να κερδίζει το «Puskás Award», στα βραβεία «The Best» που διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).
Δείτε το γκολ του Γκαρνάτσο
Ο νεαρός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στην ίδια λίστα με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο έχει ως είδωλο και Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι έχουν κερδίσει κατά το παρελθόν τον εν λόγω βραβείο.
«Ο Νταλότ σέντραρε τη μπάλα και αυτή ήρθε λίγο πίσω μου, οπότε ήταν αδύνατο να κάνω κεφαλιά. Όταν η μπάλα ήταν στον αέρα, σκέφτηκα ότι ήταν η στιγμή να το κάνω.
Είχα δοκιμάσει αυτή την τεχνική τόσες φορές στην προπόνηση. Σκέφτηκα, ότι είναι η ώρα να το κάνω, να δω τι θα συμβεί. Και σκόραρα, οπότε ήταν τέλειο», είχε αναφέρει στην ιστοσελίδα της FIFA ο Γκαρνάτσο.
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.