Live στο inSports και το Megaplay το Ολυμπιακός – Ντονκ
H ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντονκ για την Champions League live στο inSports και το Megaplay
Euroderby live στο inSports και το Megaplay. H μάχη του Ολυμπιακού με την ολλανδική Ντονκ Γκούντα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο το «2 στα 2».
Το απόγευμα στις 17:30 (inSports, MEGA Play, Megatv.com), οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ολλανδική oμάδα, στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο,
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Κραβαρίτης, επεσήμανε: «Το ματς του Σαββάτου είναι ένα ματς Champions League. Αυτό και μόνο δείχνει ότι το επίπεδο δυσκολίας θα είναι υψηλό. Θα είναι επικίνδυνο ματς και χρειάζεται προσοχή. Παίζουμε με μία ομάδα με πέντε χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια. Δηλαδή με μια ομάδα που έχει πέντε διεθνείς Ολυμπιονίκες, πέντε Ολλανδέζες που επέστρεψαν στην Ολλανδία και ενίσχυσαν την Ντονκ».
Η Χριστίνα Σιούτη δήλωσε: «Ο αγώνας με την Ντονκ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι ανανεωμένη, έχοντας εντάξει σημαντικές προσθήκες στο δυναμικό της. Εμείς, παρόλα αυτά, είμαστε έτοιμες, σίγουρες και αποφασισμένες για τη νίκη».
Στην πρεμιέρα του ομίλου ο Ολυμπιακός νίκησε 12-11 εκτός έδρας τον Άλιμο ενώ η Ντονκ με 20-19 στα πέναλτι τη Ρόμα.
Στην περιγραφή ο Παναγιώτης Περπερίδης.
Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Διαμαρτυρία αγροτών έξω από γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα – Πέταξαν άχυρα
- Φυγόποινος κρύφτηκε σε φάτνη και έκανε το… άγαλμα για να γλυτώσει την σύλληψη
- Φοινικούντα: Ο ρόλος των δύο ηθικών αυτουργών στο διπλό έγκλημα – Τι έκαναν ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας
- «Στη ψυχή είμαι ένας Κρητικός» – Ο Γιάννης Σμαραγδής για τον Καποδίστρια, την Ελλάδα και αυτούς που δεν ήθελαν την ταινία του
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»




