«Τα Πάθη του Χριστού»: Έρχεται το σίκουελ από τον Μελ Γκίμπσον – Όλα όσα γνωρίζουμε
Ο Μελ Γκίμπσον τριγυρνάει στην Ευρώπη, ψάχνοντας να βρει τοποθεσίες για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Τα Πάθη του Χριστού».
Ο Μελ Γκίμπσον βρίσκεται στην Ευρώπη και αναζητά τοποθεσίες για τη συνέχεια της βιβλικής του επιτυχίας του 2004 «Τα Πάθη του Χριστού» – κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ταινία που περιμένουμε εδώ και καιρό θα γίνει πραγματικότητα.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Γκίμπσον φέρεται να περιόδευσε στη Μάλτα με μια ομάδα παραγωγής και στη συνέχεια έφτασε στη νότια ιταλική περιφέρεια της Puglia όπου επισκέφθηκε διάφορες αγροτικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων πόλεων Ginosa, Gravina Laterza και Altamura, δήλωσε ο διευθυντής της Puglia Film Commission, Αντόνιο Παρέντε.
«Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι πρόσφατα έκαναν scouting για τοποθεσίες», δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Γκίμπσον, Άλαν Νιέρομπ, στο Variety, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε σε αυτό το πρώιμο στάδιο».

«Τα Πάθη του Χριστού»
Ο Γκίμπσον φέρεται να δουλεύει εδώ και χρόνια πάνω στο σενάριο της συνέχειας με τον σεναριογράφο του «Braveheart» Ράνταλ Γουάλας, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε σε βίντεο στην ORMI Media τον Απρίλιο δήλωσε ότι το σενάριο είχε ολοκληρωθεί και ότι ο Τζιμ Καβίζελ θα επέστρεφε για να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ιησού.
Ο Γκίμπσον, σε συνέντευξή του στο National Catholic Register το 2022, δήλωσε ότι η «Ανάσταση» (το σίκουελ) δεν είναι «μια γραμμική αφήγηση», προσθέτοντας ότι «πρέπει να αντιπαραβάλεις το κεντρικό γεγονός που προσπαθώ να αφηγηθώ με όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό στο μέλλον, στο παρελθόν και σε άλλες σφαίρες, και αυτό είναι κάπως επιστημονική φαντασία».
«Τα Πάθη του Χριστού», η ταινία του Γκίμπσον για τις τελευταίες ημέρες του Ιησού στη γη, έγινε η πιο κερδοφόρα ανεξάρτητη ταινία όλων των εποχών, με εισπράξεις σχεδόν 612 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.
Η ταινία θεωρήθηκε αντισημιτική λόγω του υπαινιγμού της ότι οι Εβραίοι ηγέτες ήταν υπεύθυνοι για το θάνατο του Ιησού. Όμως η διαμάχη τροφοδότησε το ενδιαφέρον, καθώς οι εκκλησίες αγόρασαν ολόκληρες αίθουσες για τους πιστούς τους.
Η τελευταία ταινία του Μελ Γκίμπσον ως σκηνοθέτη, το θρίλερ «Flight Risk», με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τη Lionsgate στις 24 Ιανουαρίου.
*Mε πληροφορίες από: Variety
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- ΗΠΑ: Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία ξεπέρασαν ξανά τα τέσσερα δολάρια λόγω των νέων εχθροπραξιών με Ιράν
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442