ΑΕΚ: Δανεικός στην Ανόρθωση ο Χρυσόπουλος
Θέμα ημερών είναι η απόκτηση του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου από την Ανόρθωση ως δανεικού από την ΑΕΚ.
Στην Ανόρθωση αναμένεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Ο νεαρός στόπερ αποκτήθηκε πέρσι από την ΑΕΚ με μεταγραφή από τον Άρη, ωστόσο έπαιξε μόλις ένα ημίχρονο με την πρώτη ομάδα, στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό.
Έπειτα περιορίστηκε σε εμφανίσεις με τη Β’ ομάδα της Ένωσης και δεν πήρε ξανά ευκαιρία στην πρώτη.
Η Ανόρθωση έχει δείξει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για τον Χρυσόπουλο ο οποίος δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ Β’ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει στην Κύπρο.
Ο 21χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το 2028 με την ΑΕΚ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης δεν είναι τυχαίο. Στην κυπριακή ομάδα είναι προπονητής ο Γιάννης Οκκάς, ο οποίος είχε τον Χρυσόπουλο όταν ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό Β’ όπου αγωνίστηκε ως δανεικός ο Έλληνας αμυντικός για έναν χρόνο.
Παραμένει στο κόλπο για Κορέα η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Ιταλούς
Ο Χοακίν Κορέα δεν έχει μέλλον στην Ίντερ η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του μιας και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από την Ιταλία τις προηγούμενες μέρες, ο Αργεντινός άσος δύσκολα θα βρει ομάδα στη Serie A και έχει αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική του εξωτερικού.
Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του εδώ και πολύ καιρό είναι η ΑΕΚ η οποία σύμφωνα με το «Tuttosport» επιμένει για την απόκτησή του. Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει τον Κορέα και είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή όπως αποδεικνύεται, αν και τα οικονομικά δεδομένα κάνουν την υπόθεση περίπλοκη.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»


