Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Λουκ Σίκμα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό φόργουορντ.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Αντρέα Καλτσόνι, ο 34χρονος άσος δεν θα μείνει για καιρό χωρίς ομάδα, αφού έχει ήδη λάβει προτάσεις, με μια εξ αυτών να προέρχεται από την προηγούμενη ομάδα του, Άλμπα Βερολίνου.
«Ο Ολυμπιακός χώρισε τους δρόμους του με τον Λουκ Σίκμα μετά από μία σεζόν. Ο παίκτης έχει ήδη λάβει προσφορές. Μία από αυτές είναι από την Άλμπα Βερολίνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!