Game 5 για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη όπου κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να είναι εκείνος που θα προκριθεί στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από την στιγμή που επέστρεψε ο Κώστας Παπανικολάου στην αγωνιστική δράση στο Game 4 του ΣΕΦ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποφασίστηκε να είναι κανονικά στην αποστολή, έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να πάει με την ίδια… συνταγή και απόψε.
«Μέσα» ο Λαρεντζάκης για τη μάχη με την Μπαρτσελόνα, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4.
Συνεπώς εκτός δωδεκάδας θα παραμείνουν οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά στα τελευταία ματς. Επίσης εκτός θα είναι και οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League