Ντοναρούμα: «Τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη – Το τουρνουά μας ήταν απαράδεκτο»
Δεν κρύφτηκε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό με κάτω τα χέρια της Ιταλίας από την Ελβετία.
Την γλώσσα της αλήθειας επέλεξε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από την Ελβετία.
Ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα» έκανε λόγο για μεγάλη απογοήτευση, τόνισε πως ο αντίπαλος άξιζε την πρόκριση και παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν απαράδεκτη σε αυτό το τουρνουά.
Όσα είπε ο Ντοναρούμα:
«Είναι πολύ άσχημο, πάρα πολύ άσχημο. Ζητάμε συγγνώμη από όλους. Σήμερα απογοητεύσαμε και εκείνοι άξιζαν την πρόκριση, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη.
Το δεύτερο γκολ στην αρχή του δευτέρου μέρους μάς έκοψε τα πόδια και δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Υπήρχε έλλειψη επιθυμίας στο να αντιδράσουμε. Το να δεχθούμε γκολ σε εκείνο το σημείο ήταν απαράδεκτο. Το τουρνουά μας ήταν απαράδεκτο…».
- Σουρεαλισμός στο σφυρί: Το «παρανοϊκό-κριτικό μπαλέτο» Bacchanale του Σαλβαδόρ Νταλί αναμένεται να αγγίξει τα 300.000 ευρώ
- Στα 90 δολάρια το βαρέλι σκαρφάλωσε το πετρέλαιο
- Συναγερμός στη ΓΑΔΑ – Eλεγχόμενη έκρηξη στο σακίδιο του 48χρονου – Εξετάζεται αν είχε χειροβομβίδες
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος – Σημαντική η νίκη με ΠΑΟΚ»
- ΚΚΕ μετά το αίτημα βοήθειας από τη Βουλγαρία: «Νέα κλιμάκωση της επικίνδυνης εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο»
- Κυνισμός χωρίς όρια: Ο Λευκός Οίκος «διαφημίζει» την επιχείρηση στο Ιράν με… Grand Theft Auto [βίντεο]