Ντοναρούμα: «Τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη – Το τουρνουά μας ήταν απαράδεκτο»
Δεν κρύφτηκε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό με κάτω τα χέρια της Ιταλίας από την Ελβετία.
Την γλώσσα της αλήθειας επέλεξε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από την Ελβετία.
Ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα» έκανε λόγο για μεγάλη απογοήτευση, τόνισε πως ο αντίπαλος άξιζε την πρόκριση και παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν απαράδεκτη σε αυτό το τουρνουά.
Όσα είπε ο Ντοναρούμα:
«Είναι πολύ άσχημο, πάρα πολύ άσχημο. Ζητάμε συγγνώμη από όλους. Σήμερα απογοητεύσαμε και εκείνοι άξιζαν την πρόκριση, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη.
Το δεύτερο γκολ στην αρχή του δευτέρου μέρους μάς έκοψε τα πόδια και δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Υπήρχε έλλειψη επιθυμίας στο να αντιδράσουμε. Το να δεχθούμε γκολ σε εκείνο το σημείο ήταν απαράδεκτο. Το τουρνουά μας ήταν απαράδεκτο…».
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές

