Ένα απίστευτο περιστατικό… εμπνευσμένο από την πολυσυζητημένη ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι δρόμος» δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν άνδρα να ραίνει, με εργαλείο τον εκσκαφέα του, έναν τραγουδιστή με γαρίφαλα.
Στο πανηγύρι που έλαβε χώρα στην Αμφίθεα Ευβοίας, σε κατάστημα εστίασης, ο άνδρας επέλεξε να τιμήσει τον λαϊκό τραγουδιστή με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που, δεδομένα, θυμίζει άλλα χρόνια διασκέδασης στη χώρα, αρκετών δεκαετιών πίσω.
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης μιλώντας το προηγούμενο διάστημα σε μέσα ενημέρωσης υπογράμμισε πως το γεγονός «το κανονίσαμε με τον μπαμπά, είναι η δουλειά του. Μου αρέσουν τα πανηγύρια κι ό,τι έχει να κάνει με αυτό», ενώ γνωστοποίησε πως στον εκσκαφέα επάνω βρισκόντουσαν 1.600 γαρίφαλα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας