Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει έναν τραυματισμό στο αριστερό του πόδι που χαρακτηρίζεται από σπάνιος έως και ασυνήθιστος.
Οι Σέλτικς δήλωσαν την συμμετοχή του Λετονού ως αμφίβολη και περιπλέκει κάπως τα πράγματα για την συμμετοχή του στο Game 3 των τελικών του NBA απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς.
H δήλωση του Πορζίνγκις
«Είναι ένας τυχαίος τραυματισμός. Ένιωσα κάτι και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Είναι κάτι που θα βλέπουμε μέρα με την μέρα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε από την πλευρά του ο Πορζίνγκις, ο οποίος επέστρεψε στην δράση έπειτα από ένα μήνα λόγω τραυματισμού στο άλλο πόδι.
Υπενθυμίζεται ότι οι Σέλτικς προηγούνται με 2-0 στην σειρά. Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Πορζίνγκις είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής, αλλάζοντας τα δεδομένα για την ομάδα του με την ικανότητά του να σουτάρει από την περιφέρεια και να προστατεύει το καλάθι.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.