Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Euroleague και την κατάκτηση του τροπαίου από τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο άρχισαν να… φουντώνουν αρκετά οι φήμες και τα μεταγραφικά σενάρια σε όλη την Ευρώπη.
Ειδικότερα, οι περιπτώσεις τριών ταλαντούχων γκαρντ προκαλούν αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και οι δύο εξ αυτών μάλιστα… ελληνικό.
Όλα τα δεδομένα
Ο λόγος για τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και Τζόρνταν Λόιντ. Όσον αφορά τον πρώτο, τα δεδομένα είναι γνωστά. Το φετινό καλοκαίρι ο ομογενής γκαρντ μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα. Με τα σενάρια και τις φήμες να… τον φέρνουν στον Ολυμπιακό. Έτσι είχε αποκαλύψει, άλλωστε, ο δημοσιογράφος Άρελ Γκίνσμπερ από το Ισραήλ. Η δική του ανάρτηση είναι που έριξε νερό στο μύλο σε μια ιστορία που ούτως ή άλλως συζητιέται πολύ εδώ και μέρες.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα «Mozzart Sport», η επιστροφή του Λούκα Βιλντόζα στον Ερυθρό Αστέρα, μόλις έναν χρόνο μετά τη φυγή του για τον Παναθηναϊκό, αποτελεί ένα πολύ ρεαλιστικό σενάριο.
Επίσης, τον σερβικό σύλλογο απασχολεί και ο Τζόρνταν Λόιντ που ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Μονακό, ενώ στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά ο τελευταίος σύμφωνα με τα περισσότερα δημοσιεύματα από το εξωτερικό φαίνεται πως είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό παρά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Μετς (18:00) στον 3ο ημιτελικό, με μια μέρα ημέρα… καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.