
Σπάει τα… κοντέρ ο Τεντόγλου – Έκανε νέο φετινό ρεκόρ (vids)
Ιδανικά ξεκίνησε τον τελικό του άλματος ο Μίλτος Τεντόγλου κάνοντας 8,42, ενώ λίγο αργότερα έσπασε ξανά το ρεκόρ του με 8.49!
Ο Μίλτος Τεντόγλου ρίχνεται στη «μάχη» για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές του στο άλμα εις μήκος.
Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε με το πόδι στο… γκάζι, κάνοντας με τη μία την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για τη φετινή σεζόν.
Μια ακόμα σπουδαία επίδοση από τον Μίλτο Τεντόγλου.
Για την ακρίβεια ο Τεντόγλου στην πρώτη του προσπάθεια «πέταξε» στα 8,42, μπαίνοντας όπως ήταν λογικό κατευθείαν στην πρώτη θέση της… κούρσας.
Η δεύτερη μπορεί να ήταν άκυρη, όμως η τρίτη ήταν ακόμα καλύτερη. Έτσι, πατώντας πάλι αρκετά πίσω έσπασε το φετινό ρεκόρ που είχε κάνει λίγο πριν «πετώντας» στα 8.49!
Δείτε το πρώτο άλμα:
Και το τρίτο:
- Το Ελ Σαλβαδόρ κατέγραψε το 2025 τη μαζικότερη φυγή δημοσιογράφων μετά τον εμφύλιο πόλεμο
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μεξικό: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2025
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου

