Σύρος: Γαμπρός πήγε στην εκκλησία με το… τρακτέρ
Πώς αντέδρασαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού όταν πέρασε από την Ερμούπολη
Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Ή, για την ακρίβεια… συριανό. Γιατί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ένα ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον γαμπρό και την οικογένειά του να μη χρησιμοποιούν ένα κοινό ΙΧ ή κάποια λιμουζίνα, όπως «συνηθίζεται» αλλά ένα καλογυαλισμένο τρακτέρ.
Ο λόγος για τον επιχειρηματία και αγρότη Γιάννη Παράβολο, που, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, νυμφεύθηκε την αγαπημένη του Ανδριάνα.
Με το πέρας του μυστηρίου το ζευγάρι έκανε την βόλτα του στο λιμάνι της Ερμούπολης και η αλήθεια είναι ότι το χάρηκαν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού που τους χειροκροτούσαν και τους χαιρετούσαν.
Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με το τρακτέρ του, ενώ η βόλτα μετά το γάμο μαζί με τη νύφη σχολιάστηκε από όλο το νησί
Drone κατέγραψε τη διαδρομή του γαμπρού
Η πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία, να πάει ο γαμπρός στην εκκλησία με το «αμάξι της δουλειάς» απέσπασε αρκετά σχόλια μέσα σε λίγες ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Μάλιστα, το βίντεο με τη βόλτα του τρακτέρ στον παραλιακό δρόμο της Ερμούπολης Σύρου, στο οποίο επέβαιναν ο γαμπρός, οι κουμπάροι και η οικογένεια, έγινε viral στα social media.
Δείτε το βίντεο:
- Gmail: Καταργείται η υποστήριξη για λογαριασμούς άλλων παρόχων
- Απίστευτος Παυλίδης: «Έπιασε» τον Εουσέμπιο με επίδοση που ξεπερνούν μόνο οι Εμπαπέ και Κέιν μέσα στο 2025
- Χαρίτσης: Οι πολίτες στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών – Είναι αγώνας για όλη την κοινωνία
- Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά: Απόψε, στις 21.00, στο MEGA
- Εντοπίστηκε οπλοστάσιο σε σπίτι στα Άνω Λιόσια – Τρεις συλλήψεις
- Πιο κοντά στο σπίτι, πιο κοντά στη στάση: 291 σημεία της δημοτικής συγκοινωνίας στην Αθήνα




