Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το γλέντι της Βιολέτας Ίκαρη ξεκινάει ανάποδα - Τι θα δούμε στην μουσική παράσταση στο Σταύρο

Το γλέντι της Βιολέτας Ίκαρη ξεκινάει ανάποδα – Τι θα δούμε στην μουσική παράσταση στο Σταύρο

Αν μια ερωτική βραδιά ξεκινούσε από το αντίο στο καλωσόρισμα;

Κι αν το γλέντι ξεκινούσε ανάποδα;

Αν μια ερωτική βραδιά ξεκινούσε από το αντίο στο καλωσόρισμα;

Η Βιολέτα Ίκαρη στις 18 Μαίου, στον Σταυρό του Νότου, ετοιμάζει μια μουσική παράσταση που υπενθυμίζει τις κοινές μας ρίζες και αγάπες του λαϊκού τραγουδιού. Από τα διαχρονικά λαϊκά διαμάντια των μεγάλων δημιουργών μέχρι τα τραγούδια του τώρα μπλεγμένα με τις αγαπημένες στιγμές της προσωπικής της δισκογραφίας.

Μια βραδιά υπενθύμιση, μια γιορτή για όσα λίγα μας δένουν και μας δίνουν ανάσα ακόμα…

«Κατ΄αρχην χρόνια μετά θα με συνοδεύσει ξανά μπουζούκι στα live μου και έχω την τιμή να παίξει μπουζούκι ο Βαγγέλης Μαχαίρας οπότε αυτό από μόνο του προδίδει ότι θα πούμε πολύ λαϊκό τραγούδι. Θα κάνω πέρασμα από την προσωπική μου δισκογραφία και από την παράδοση αλλά θα παίξουμε και τραγούδια εκπλήξεις» θα πει η Βιολέτα Ίκαρη, μιλώντας στο in για όσα θα πρέπει να περιμένουμε το ερχόμενο Σάββατο.

«Η μπάντα είναι νεοσύστατη και είμαι πολύ χαρούμενη για τα πρόσωπα που την αποτελούν γιατί εκτός από τον Βαγγέλη μας, θα είναι ο Ευριπίδης Ζεμενίδης στην κιθάρα και τις ενορχηστρώσεις, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα, ο Θάνος Κολοκυθάς στο Μπάσο και ο Αποστόλης Μπουρνιάς στα κρουστοτύμπανα. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει κάνει ο αγαπημένος Πάνος Σουρούνης και έχω μεγάλη λαχτάρα για να σας το παρουσιάσω αλλά και γενικότερα για να τραγουδήσω μιας και η αποχή μου από το τραγούδι ήταν αρκετά μεγάλη λόγω του μωρού».

Οι «Πεταλούδες» και ο φόβος

Παράλληλα, μιλώντας για το νέο τελευταίο χρονικά τραγούδι της που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Πεταλούδες» και μιλάει για έναν έρωτα που κυριεύτηκε από τον φόβο, η Βιολέτα Ίκαρη σχολιάζει πως «αυτό είναι αιώνιο πρόβλημα, υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Η φύση του έρωτα είναι τέτοια. Σε κυριεύουν ακραία συναισθήματα με πυρήνα τον φόβο: της μη αποδοχής ή της εγκατάλειψης ή της μη αποδοχής των γύρω, ειδικά όταν είναι ‘απαγορευμένος’ έρωτας. Ένας έρωτας κρυφός είναι εν μέρη σαν να μην υπάρχει. Όλοι έχουμε γευτεί την απίστευτη χαρά του να μοιραστούμε με τους φίλους μας τον ερχομό ενός νέου έρωτα και γνωρίζουμε καλά ότι ένας έρωτας στο σκοτάδι είναι ένας βασανιστικός έρωτας».

«Έχω πολλές φοβίες που γενικά», συμπληρώνει και εξηγεί πως «καταφέρνω να τις βάλω για ύπνο αλλά πολλές φορές ξυπνούν σε ανύποπτη στιγμή. Με τρομερότερο τον φόβο του θανάτου και της απώλειας των αγαπημένων μου».

Η μητρότητα

Πριν από λίγους μήνες η Βιολέτα Ίκαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Τα πάντα άλλαξαν. Βλέπω τον κόσμο πολύ πιο τρυφερά» λέει και συμπληρώνει πως «υπάρχουν στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται τους γύρω πως θα ήταν ως μωρά και τους συγχωρώ, μεγάλη υπόθεση. Επίσης με τεράστια χαρά έχω δεχτεί ότι στη ζωή μου πλέον έρχομαι δεύτερη γιατί προφανώς πρώτη έρχεται η μπέμπα μας ενώ η ζωή μου πήρε αξία γιατί έχω τη σημαντική αποστολή να μεγαλώσω έναν άνθρωπο όσο πιο σωστά γίνεται. Επίσης αυτό που έλεγα πάντα ότι τα παιδιά όλου του κόσμου είναι παιδιά μου, τώρα το νιώθω επί χίλια. Μπορώ να σας μιλάω ώρες για το πόσο διαφορετικά είναι πλέον όλα για μένα».

Μάλιστα, θα πει πως κοιμίζει το μωρό με ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Νίκου Ξύδη, καθώς και «με ένα επίσης του Νίκου το οποίο πρωτοείπε μαγικά η Ελένη Βιτάλη και χρόνια μετά το τραγούδησα παρέα με τον Νίκο στην κιθάρα και το ενέταξα στη σειρά ‘Μουσική Κλειδαρότρυπα’ που βρίσκεται στο κανάλι μου στο youtube με τίτλο ‘Στο δικό σου ουρανό’».

Επόμενα σχέδια…

Αναφορικά με τα επόμενα σχέδιά της, «μετά από το live στο Σταυρό του Νότου στις 18 του μήνα θα πάμε η ίδια ομάδα και στα Τρίκαλα στη μουσική σκηνή Ανδρομέδα στις 25 του Μάη και θα συνεχίσουμε τις συναυλίες σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα» θα πει.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024