Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Ο Ολυμπιακός βιώνει μέρες δόξας και μεγάλων επιτυχιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και συνεχίζει να ονειρεύεται

Η επιτυχία του Ολυμπιακού στην Πόλη, με την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League αλλά και η παρουσία της ομάδας Κ19 των πειραιωτών στον τελικό του Youth League, έχουν φέρει τους «ερυθρόλευκους» σε πρώτο πλάνο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς αυτό που έχουν καταφέρει οι πειραιώτες συνιστά υπέρβαση και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την πορεία του συλλόγου στην Ευρώπη.

Οι πορείες των δύο ομάδων, ανεξάρτητα με το αν η πρώτη ομάδα προκριθεί στον τελικό του Conference ή αν Κ19 κατακτήσει το τρόπαιο, αποδεικνύουν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο ότι έγινε μια μεγάλη υπέρβαση.

Είναι δύο πορείες που φανερώνουν την τεράστια δυναμική που έχει ο Ολυμπιακός και η επιτυχία της ομάδας του λιμανιού είναι πλέον θέμα συζήτησης στα φόρουμ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αναφέραμε νωρίτερα πως η υπέρβαση έγινε ανεξαρτήτως του τι θα δούμε στα παιχνίδια που απομένουν για τις δύο ομάδες κι αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι ότι ο Ολυμπιακός «χτίζει» σε γερές βάσεις, σε στέρεα «θεμέλια» το αύριο του συλλόγου.

Ένα αύριο που αφορά όλα τα τμήματα των υποδομών και φτάνει στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, δημιουργώντας ένα σκηνικό ποδοσφαιρικής εξέλιξης και ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε μετά το παιχνίδι στην Πόλη, ότι αυτή η πρόκριση, αυτή η μεγάλη επιτυχία θα συνοδεύει τις επόμενες γενιές και αυτή είναι η αλήθεια.

Και είναι ξεκάθαρο πως ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» επέμεινε στα πλάνα του για την ευρωπαϊκή καταξίωση, πάλεψε για να φτάσει ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τώρα δικαιώνεται για την επιμονή και τις προσπάθειες που έκανε.

Δικαιώνεται γιατί στήριξε το όνειρο για μεγάλη διάκριση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Η φετινή σεζόν θα είναι ορόσημο για τις γενιές οπαδών του Ολυμπιακού που θ’ ακολουθήσουν και στόχος είναι φυσικά στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες μεγάλες επιτυχίες.

Μιλάμε προφανώς για μια σεζόν που ο Ολυμπιακός, υπό την προεδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, έγραψε την πιο ένδοξη σελίδα της ιστορίας του και συνεχίζει να ονειρεύεται.

Τα όνειρα δεν σταματούν για τους «ερυθρόλευκους» και το ζητούμενο φυσικά είναι η διαρκής βελτίωση.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι πολύ μεγάλο, κάτι ιστορικό και με την πρώτη ομάδα και με την ομάδα Κ19, κι αυτό είναι δεδομένο, ότι και να γίνει στα ματς με την Άστον Βίλα, αλλά και στον τελικό του Youth League με την Μίλαν.

Η ιστορία γράφτηκε και ο Ολυμπιακός ζει την απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Η Ευρώπη συζητά για τον μεγαλύτερο και λαοφιλέστερο σύλλογο της χώρας και οι «ερυθρόλευκοι» γιγαντώνουν το μεγαλείο τους.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024