Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Όταν άδειασε τις εκκλησίες και στενοχώρησε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου

Ολυμπιακός: Όταν άδειασε τις εκκλησίες και στενοχώρησε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου

Το Μπέρμιγχαμ και όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δυσκολεύονται να διαχειριστούν την ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό.

Η Μεγάλη Πέμπτη που άδειασαν οι εκκλησίες. Η ημέρα που ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπας της Ουαλίας Ουίλιαμ, προτίμησε να δει το σημαντικότερο παιχνίδι της Αστον Βίλα τα τελευταία 42 χρόνια από το να παραβρεθεί στα ένατα γενέθλια της θυγατέρας του, Πριγκίπισσας Σάρλοτ και θα θυμάται για την υπόλοιπη ζωή του, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να γίνεται έρμαιο τον ορέξεων του Ελ Κααμπί.

Το Μπέρμιγχαμ και όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δυσκολεύονται να διαχειριστούν την ήττα με 4-2 από τον Ολυμπιακό.

Οι αθλητικές σελίδες του βρετανικού Τύπου γέμισαν από τίτλους και σχόλια όπως «ελληνική τραγωδία», «μεγάλη μαντάρα», «εφιαλτική νύχτα για την Αστον Βίλα» και «Luizers», κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του Douglas Luiz που αστόχησε στο πέναλτι στο 84ο λεπτό και το «losers».

Την ίδια στιγμή οι Ισπανοί αποθεώνουν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. «Βαρύ χτύπημα του Μεντιλίμπαρ στον Εμερι», ήταν ο τίτλος της «As» στην περιγραφή του αγώνα. Η εφημερίδα σχολίασε το πόσο τζέντλεμαν ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι σε αντίθεση με τον Εμερι που βιαζόταν να κρυφτεί στις κατακόμβες του «Βίλα Παρκ».

«Ο Μεντιλίμπαρ κυριάρχησε του Εμερι σε ένα τρελό παιχνίδι», έγραψε η «Μούντο Ντεπορτίβο».

Η «Μάρκα» παρατήρησε (κι αυτή) την «παγωμένη» χειραψία του Ουνάι Εμερι στον Μεντιλίμπαρ, γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Ο Ουνάι Εμερι έδειχνε σαστισμένος από τον τρόπο επέλεξε να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, διαλύοντας όλα τα πλάνα που είχε καταστρώσει.

Τα ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως ήταν έξαλλος με τον Ντόουγκλας Λουίς και τον Ρόμπιν Ολσεν.

«Είμαι απογοητευμένος, πραγματικά απογοητευμένος αλλά πρέπει να το αποδεχτώ. Αξίζαμε να χάσουμε και άξιζαν να νικήσουν. Θα προσπαθήσουμε να επανακάμψουμε γρήγορα γιατί την επόμενη εβδομάδα έχουμε την ευκαιρία να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Μπορούμε να αισθανθούμε καλύτερα, να παίξουμε καλύτερα, με προσωπικότητα και χωρίς να χάνουμε την μπάλα όπως σήμερα», δήλωσε ο βάσκος προπονητής στο VillaTV.

Σε άλλες δηλώσεις του, έδειξε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός.

«Ηταν επιθετικοί, έπαιξαν ανοιχτά και το πλάνο ήταν εντελώς διαφορετικό. Τα πήγαν πολύ καλά και δεν κάναμε ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Είναι φαβορί και άξιζαν να νικήσουν, θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά έχουν τον πρώτο λόγο. Θα παίξουμε εκεί (στην έδρα του Ολυμπιακού) και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024