Λίγους μήνες διήρκησε η θητεία του Αμρ Ουάρντα στον Πανσερραϊκό, καθώς σήμερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο.
Με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ο Αμρ Ουάρντα είχε 5 γκολ και 3 ασίστ σε 17 παιχνίδια.
Η ανακοίνωση των Σερραίων:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την πρόωρη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμρ Ουάρντα.
Ο Αιγύπτιος εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο και προσέφερε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής με 17 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ στην Super League. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται στη Super League και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να εξασφαλίζει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ.
Μάλιστα, μετά από έξι αγωνιστικές η ομάδα από τις Σέρρες βρίσκεται στην πρώτη θέση των πλέι άουτ έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί εντός έδρας με την Κηφισιά, που έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στις 20:00. Μαζί με την Κηφισιά στη Super League 2 και ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.