Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, αφού επιβλήθηκε του Κάσπερ Ρουντ στον τελικό με 2-0 σετ. Ο Νορβηγός πάντως, παρά την ήττα του, αποθέωσε στις δηλώσεις του τον Έλληνα αντίπαλό του, επισημαίνοντας ότι είναι φανταστικός παίκτης και πως ανήκει στη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νορβηγός, Νο. 10 στην παγκόσμια κατάταξης της ATP.
Oι δηλώσεις του Κάσπερ Ρουντ:
«Συγχαρητήρια στον Στέφανο, λατρεύεις αυτό το τουρνουά πια και έπαιξες καλά όλη την εβδομάδα. Ξέρω ότι βγήκες από το Top 10 πριν μερικές εβδομάδες αλλά επέστρεψες εκεί όπου ανήκεις. Είσαι φανταστικός παίκτης, ειδικά στο χώμα και στο Μόντε Κάρλο. Ευχαριστώ τους φαν που ήρθαν όλη την εβδομάδα, λυπάμαι που δεν ήταν καλύτερη η εμφάνισή μου σήμερα αλλά μακάρι να έχω άλλη ευκαιρία κάποια άλλη χρονιά. Σχεδόν όλοι είναι εδώ από την ομάδα μου, λυπάμαι που δεν πήραμε τη νίκη αυτή τη φορά. Πλησιάζουμε, όμως, σε έναν μεγάλο τίτλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για να ξεπεράσουμε το τελευταίο εμπόδιο και να κερδίσουμε ένα τουρνουά σαν αυτό».
Υπενθυμίζουμε ότι αυτή ήταν η 5η φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο τενίστες, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να προηγείται πλέον με 3-2. Πριν το Μόντε Κάρλο είχαν κοντραριστεί στο Λος Κάμπος, όπου είχε επικρατήσει ο Νορβηγός με 2-0 σετ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.