Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε σε κλάματα ο Τσιτσιπάς - «Το 3ο είναι το πιο ξεχωριστό» (vids)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Τσιτσιπάς – «Το 3ο είναι το πιο ξεχωριστό» (vids)

Ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για τη μεγάλη του επιτυχία.

Πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με άνεση του Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ και κατάκτησε για τρίτη φορά στην καριέρα του το τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Ο Έλληνας τενίστας μάλιστα ήταν συναισθηματικά φορτισμένος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και του μεγάλου του θριάμβου.

Συγκεκριμένα, η κάμερα τον «έπιασε» να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος από έπιασε με τα χέρια του το πρόσωπό του, ξεσπώντας σε δάκρυα χαράς.

Δείτε το βίντεο:

«Το 3ο είναι το πιο ξεχωριστό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον τελικό και πριν από την απονομή ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολα… οπότε το να επιστρέφω στο βάθρο, στο να κερδίσω τουρνουά, είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έκαναν αυτή τη στιγμή εφικτή. Είμαι ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ’ αυτό το ταξίδι.To τρίτο είναι πιο ξεχωριστό από το πρώτο ή το δεύτερο. Είναι κάτι απίστευτο για μένα, ήταν πολύ αγχωτικό ματς αλλά ήθελα πολύ τον τρίτο τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα».

Για το απόφθεγμα που έγραψε στην κάμερα, ότι «η μοίρα ευνοεί τους ατρόμητους», είπε: «Είχα μια συζήτηση χθες με ένα μέλος της ομάδας μου και μιλήσαμε γι’ αυτό (για το πως φαίνεται να μη φοβάται τίποτα και να παίζει διαφορετικά απ’ ότι τους πρώτους μήνες της σεζόν). Έπρεπε να βγω έξω και να δείξω αυτό το τένις γιατί έδωσα υπόσχεση σε όλους ότι δεν θα τα παρατήσω, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι χαρούμενος που έπαιξα αυτό το τένις».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024