Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Curb Your Enthusiasm – Η κωμική σειρά του ευφυούς κυνισμού τελείωσε μετά από 12 χρόνια

Curb Your Enthusiasm – Η κωμική σειρά του ευφυούς κυνισμού τελείωσε μετά από 12 χρόνια

«Τώρα θα έχω την ευκαιρία να αποβάλω επιτέλους αυτή την κατασκευασμένη περσόνα και να γίνω ο άνθρωπος που ο Θεός με προορίζει να είμαι» λέει ο πρωταγωνιστής και δημιουργός της σειράς, Λάρι Ντέιβιντ.

«Το να παίξω το ρόλο του Λάρι Ντέιβιντ ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου», δήλωσε ο ομώνυμος δημιουργός της σειράς και πρωταγωνιστής. «Ερευνώντας αυτόν τον πολύπλευρο, πολυτάλαντο άνθρωπο, ανακάλυψα ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ: Μιλάει έξι γλώσσες, παστώνει τις δικές του πίκλες και ηγείται ενός εθνικού κινήματος για την εγκατάσταση μπιντέ σε κάθε σπίτι. Μου είπαν επίσης από πολλές πηγές ότι είναι ο πιο γενναιόδωρος εραστής».

Ο Ντέιβιντ αστειεύτηκε: «Προσεύχομαι μόνο να κατάφερα να τον δικαιώσω».

Η Amy Gravitt, EVP of HBO Programming πρόσθεσε: «Ο Λάρι ξεπερνούσε τον εαυτό του κάθε σεζόν και κατάφερνε πάντα να επιστρέφει όταν το κοινό τον χρειάζεται περισσότερο».

Το τρέιλερ της 12ης σεζόν

Κάθε σεζόν έμοιαζε η τελευταία

Ο σεναριογράφος/παραγωγός/σκηνοθέτης του Curb Your Enthusiasm, ο Jeff Schaffer είχε δηλώσει στο IndieWire ότι κάθε σεζόν του «Curb» έμοιαζε με την «τελευταία σεζόν» της σειράς.

«Τελικά κατάλαβα γιατί: Είναι επειδή όταν ο Λάρι κάνει μια σεζόν, βάζει κάθε ιδέα που του αρέσει πραγματικά σε αυτή τη σεζόν. Έτσι, στο τέλος της σεζόν, υπάρχει αυτό το κενό – δεν υπάρχει καμία ιδέα που να του αρέσει πραγματικά – οπότε πώς θα μπορούσε να κάνει άλλη μια σεζόν;» είχε αναρωτηθεί ο Schaffer.  «Είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που δεν πιστεύει ότι θα βρει περισσότερες καλές ιδέες».

Ωστόσο, πρόσθεσε ο Schaffer, «υπάρχει μια ανοιχτή στρόφιγγα στην κακή συμπεριφορά στη δυτική πλευρά του Λος Άντζελες. Απλά μπορούμε να γεμίζουμε το ποτήρι μας από αυτήν».

Μιλάει έξι γλώσσες, παστώνει τις δικές του πίκλες και ηγείται ενός εθνικού κινήματος για την εγκατάσταση μπιντέ σε κάθε σπίτι. Μου είπαν επίσης από πολλές πηγές ότι είναι ο πιο γενναιόδωρος εραστής

Photo: John P. Johnson / HBO

Τελικά, ήρθε η τελευταία σεζόν

Το Curb Your Enthusiasm δημιουργήθηκε από τον Λάρι Ντέιβιντ, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Schaffer και τον συμπρωταγωνιστή Garlin. Οι Laura Streicher και Jennifer Corey είναι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί.

Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας και τελευταίας σεζόν του Curb Your Enthusiasm, τα σημάδια ήταν σχεδόν ξεκάθαρα ότι ο Λάρι Ντέιβιντ δεν επρόκειτο να χάσει την ευκαιρία να κάνει το πιο αστείο πράγμα που έγινε ποτέ και να χρησιμοποιήσει το φινάλε της σειράς «Curb» ως μετα-σχόλιο για την τελευταία φορά που του προτάθηκε να τερματίσει την μακροχρόνια αγαπημένη κωμική σειρά, όταν αυτή δεν πήγαινε και τόσο καλά.

Κι έτσι έγινε. Αλλά, δεν κάνουμε σπόιλερ. Απλά, χαιρετάμε ένα τύπο που μας έκανε να γελάμε για χρόνια.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024