Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δεδομένα για τον Κέντρικ Ναν: Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός αν δεν ανανεώσει – Οι πιθανοί αντικαταστάτες

Τα δεδομένα για τον Κέντρικ Ναν: Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός αν δεν ανανεώσει – Οι πιθανοί αντικαταστάτες

Ο Κέντρικ Ναν έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό, όμως ακόμη δεν έχει πει «ναι». Τι θα γίνει στον Παναθηναϊκό αν απαντήσει αρνητικά…

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι που ουσιαστικά άλλαξε και το επίπεδο των πράσινων, αφού συμφώνησε και έφερε με συμβόλαιο ενός έτους τον Κέντρικ Ναν κατευθείαν από το ΝΒΑ.

Οι πράσινοι πέτυχαν «λίρα εκατό» με τον Αμερικανό σκόρερ που «εκτόξευσε» το τριφύλλι στο επιθετικό κομμάτι και είναι το σημείο αναφοράς στο μπροστά μέρος του παρκέ. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στη Euroleague, ενδεχομένως ο κορυφαίος στο ένας με έναν και οδηγεί εκ του ασφαλούς τους πράσινους στο πλεονέκτημα έδρας, που ανοίγει τον δρόμο για το Final Four του Βερολίνου.

Όπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ναν και τη νέα σεζόν και για αυτό τον λόγο του έχει κάνει πρόταση για νέο συμβόλαιο με μυθικές απολαβές, προσπαθώντας να τον πείσει να γίνει μόνιμος κάτοικος Ευρώπης. Η περίπτωση του δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που ανήκει στο ΝΒΑ και έχει παίξει πολλά ματς.

Το ΝΒΑ και οι ευρωπαίοι σταρ

Ο Ναν θα εξετάσει όλα τα δεδομένα, όμως θα αποφασίσει το καλοκαίρι αν θα παραμείνει στο τριφύλλι, ή αν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ. Όσον αφορά τους γκαρντ των πράσινων αυτός που πραγματικά «καίει» να μείνει είναι ο Ναν, αφού αυτός δεν έχει συμβόλαιο του χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός έχει τον Γκραντ με συμβόλαιο, έχει τον Σλούκα με συμβόλαιο. Με τον Βιλντόζα το τελείωμα της χρονιάς θα κρίνει τι θα γίνει. Άρα με λίγα λόγια, ο Ναν είναιτο σοβαρό θέμα. Αν δεν μείνει ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ δεν αποκλείεται να κοιτάξει ξανά την αγορά του ΝΒΑ.

Βέβαια, ο Σέιν Λάρκιν είναι ελεύθερος στην αγορά, ο Μάικ Τζέιμς το ίδιο, αν και του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης η Μονακό. Οι περιπτώσεις όμως σε τοπ επίπεδο δεν είναι πολλές για τον Παναθηναϊκό. Για αυτό τον λόγο και δεν αποκλείεται σε περίπτωση που δεν μείνει ο Ναν να πάει ξανά στην αγορά του ΝΒΑ ο Παναθηναϊκός.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024