Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ημέρα… Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει...

Ημέρα… Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό – Πότε θα παίξει…

Ο Κέντρικ Ναν έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό να αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός πριν μερικές μέρες επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Κέντρικ Ναν και ανακοίνωσε την απόκτηση του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, δίνοντας του ένα ποσό που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε το «ναι» και θα πατήσει για πρώτη φορά ελληνικό έδαφος απόψε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προκειμένου σε πρώτη φάση να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ο Κέντρικ Ναν έρχεται και μπαίνει στα… βαθιά για τον Παναθηναϊκό

Ο Ναν θα προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη καλώς εχόντων των πραγμάτων και ανάλογα σε τι κατάσταση βρίσκεται θα είναι διαθέσιμος ακόμη και για το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού σε Euroleague και Basket League.

Ο Κέντρικ Ναν, αγωνίστηκε για τρεις χρονιές στο University of Illinois και μάλιστα τη σεζόν 2013-14 συμπεριελήφθη στην ομάδα Big Ten All-Freshman, ενώ ολοκλήρωσε την πορεία του στο κολεγιακό πρωτάθλημα στο Oakland University. Στην τελευταία του σεζόν εκεί είχε 25.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η τοποθέτηση του Αταμάν

Ο Κέντρικ Ναν έρχεται και ο Εργκίν Αταμάν θέλει να τον εντάξει άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας.

«Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα αλλάξει τη γνώμη μας για την κατάστασή μας. Ήταν ένα ματς πρωταθλήματος και το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα. Κερδίσαμε τα πρώτα ματς, είμαστε πρώτοι και αυτό είναι καλό. Αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Κέντρικ Ναν έρχεται αύριο για να κάνει τις εξετάσεις του και την Τετάρτη θα προπονηθεί με την ομάδα. Θέλω να δω σε τι κατάσταση είναι. Η EuroLeague είναι μία λίγκα με δυναμισμό. Θα τον βάλουμε άμεσα στο ρόστερ».

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024