Η άγνωστη κόντρα της Άννας Βίσση με την Κωνσταντίνα
Η Κωνσταντίνα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, τις συνεργασίες της αλλά και για το Famagusta.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κωνσταντίνα μίλησε για τις εμφανίσεις της στο «τώρα» και στο «χθες», αποκαλύπτοντας και την άγνωστη κόντρα της με την Άννα Βίσση.
«Βρισκόμαστε στη μουσική σκηνή «Βαβέλ», όπου κάνουμε εμφανίσεις με τον Νικομανώλη Νυκτάρη. Στο «Διογένης Palace» εμφανιζόμουν με άλογο στη σκηνή άλλα η αρχική ιδέα ήταν να εμφανίζομαι με καμήλα. Μετά το άλογο, κάναμε παγοπίστα και έβγαινα και χόρευα στον πάγο, ο κόσμος κρατούσε την ανάσα του.
Μετά τη συνεργασία με τον Φοίβο στο «Δηλητήριο» μου πρότειναν να κάνω ολόκληρο άλμπουμ μαζί του, αλλά πίστευα ότι δεν ήταν καλό για μένα εκείνη τη στιγμή», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.
Η κόντρα με την Άννα Βίσση
«Παλαιοτέρα υπήρχε όντως κόντρα με την Άννα Βίσση, αλλά και με άλλους, τώρα είμαστε μία χαρά. Το 1983 εκπροσώπησα την Κύπρο στην Eurovision, μία από τις κοπέλες που μου έκανε φωνητικά ήταν η Ευρυδίκη στα 16 της», συμπλήρωσε.
Και συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα αναφορικά με την Κύπρο: «Δεν έχω δει το «Famagusta». Έχοντας πατέρα αγνοούμενο και αδέρφια που ήταν αιχμάλωτα δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό. Θεωρώ ότι η κυπριακή κυβέρνηση δεν μας τιμάει, μετά από όλα αυτά που τραβήξαμε το να πρέπει να υπογράψουμε για τους αγνοούμενούς μας ως άφαντους είναι αδικία. Οι αγνοούμενοι της Κύπρου δεν είναι άφαντοι, είναι το μόνο κράτος στον κόσμο που έχει αγνοούμενους».
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
- To Starlink επεκτείνεται για δορυφορικές κλήσεις απευθείας από το κινητό
- «Πρόταση της Μπεσίκτας για τον Ντεσπόντοφ»
- Χρήστος Κωνσταντινίδης – Τέμπη: Η Καρυστιανού «θα έπρεπε από μόνη της να έχει παραιτηθεί»