Φεύγει ο Όθωνας Ηλιόπουλος από τη Βουλή και έρχεται «με φόρα» η Τσαπανίδου;
Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει
Σενάρια επί σεναρίων έρχονται στα δημοσιογραφικά γραφεία τα οποία αναφέρουν ότι ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Και το νέο σε αυτό είναι ότι είναι μια τελική απόφαση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτές οι πληροφορίες έχουν διακινηθεί στους διαδρόμους καθότι προ ημερών υπήρξε η πληροφορία ότι γίνεται μια διαχείριση προκειμένου να μπει στη Βουλή ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.
Ποτέ αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του προέδρου, αν και φαίνεται ότι τελικά δεν θα μπει εκ νέου στη διαδικασία για να δει τους επιλαχόντες, μετά την άρνηση της 8ης σε σειρά στο Επικρατείας Ζωρζέτα Λάλη.
Όμως έγκυρες πηγές της Κουμουνδούρου λένε ότι ο κ Ηλιόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία αυτή – δημόσια και ιδιωτικά- λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμερική, δηλαδή νέων υποχρεώσεων στο Χάρβαρντ.
Αυτό σημαίνει ότι τη θέση του θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου, ως πρώτη επιλαχούσα. Ακόμα ωστόσο είναι άγνωστες οι προθέσεις της κ. Τσαπανίδου.
Σε περίπτωση που αρνηθεί τη θέση της παίρνει ο Μιχάλης Καλογήρου
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη
- «AI brain fry»: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «τηγανίζει» το μυαλό των εργαζόμενων
- Όσκαρ 2026: Τα μεγάλα φαβορί και οι ειδικές αγορές στην Betsson
- Ο Αντονέλι πήρε την pole position κι έγραψε ιστορία στη Σανγκάη
- Πετρέλαιο: Γιατί το νησί Χαργκ μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές του
- Λέικερς: Το δίλημμα του ΛεΜπρόν στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν




