Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πληροφορίες ότι παραιτείται ο Όθων Ηλιόπουλος από βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Πληροφορίες ότι παραιτείται ο Όθων Ηλιόπουλος από βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο καθηγητής Ιατρικής του Χάρβαρντ φέρεται να παραιτείται για επαγγελματικούς λόγους από επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Πληροφορίες ότι παραιτείται από τη θέση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Όθωνας Ηλιόπουλος έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο καθηγητής Ιατρικής του Χάρβαρντ φέρεται να παραιτείται για επαγγελματικούς λόγους από επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη θέση αναμένεται να βρεθεί η τέταρτη τη τάξει στο ψηφοδέλτιο και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πόπη Τσαπανίδου.

Ωστόσο, δύσκολη εξίσωση εκτιμάται το ντόμινο παραιτήσεων ώστε να εισέλθει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή, που, υπενθυμίζεται, βρίσκεται στην 9η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Τι είχε πει τις προηγούμενες μέρες ο Όθων Ηλιόπουλος

«Οι μισοί λένε ότι θα παραιτηθώ επειδή με έχει εξαναγκάσει ο Κασσελάκης. Τελευταίο σενάριο είναι ότι θα παραιτηθώ επειδή θα με εξαναγκάσει η δουλειά μου. Ένα πράγμα έχω να δηλώσω, ότι ουδείς με έχει πιέσει στη δουλειά μου, ότι ακόμη και αν με είχαν πιέσει εγώ προσωπικά παίρνω τις αποφάσεις για το τι θα κάνω και προσπαθώ να βελτιστοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπήσω τον απόδημο ελληνισμό», είχε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες για το ζήτημα ο Όθων Ηλιόπουλος στο Attica TV.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος είχε τονίσει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης «ουδέποτε ζήτησε ή πίεσε να παραιτηθεί κανείς από τους βουλευτές Επικρατείας».

Μίλησε, όμως, για τον μεγάλο όγκο δουλειάς που έχει επωμισθεί, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Το σύστημά μου είναι υπερεκτεταμένο. Τρέχω μια κλινική, τρέχω ένα εργαστήριο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες κλινικές επιτυχίες τελευταία, δουλεύω με τους απόδημους πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι στη Βουλή και πηγαινοέρχομαι. Υπάρχει ένας φόρτος εργασίας, που νομίζω κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατάω, τι αφήνω και όσο περνάει ο καιρός συμμετέχω κατά κάποιον τρόπο περισσότερο στις στελεχικές λειτουργίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κασσελάκης στο MEGA: Αρνητικός για το εάν θα πάρει τη θέση κάποιου βουλευτή Επικρατείας

Μιλώντας χθες στο MEGA ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε αρνητικά όταν ρωτήθηκε αν θα πάρει τη θέση κάποιου βουλευτή από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Ούτε θα πάτε στο Επικρατείας να παραιτηθούν οι άλλοι για να μπείτε εσείς;», ρωτήθηκε χαρακτηριστικά, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να απαντά λακωνικά «όχι».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024