Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Ο Έντουαρντς αναλαμβάνει το «χτίσιμο» της νέας Λίβερπουλ

Οριστικό: Ο Έντουαρντς αναλαμβάνει το «χτίσιμο» της νέας Λίβερπουλ

Ο Μάικλ Εντουαρντς τα βρήκε με τη διοίκηση της Λίβερπουλ και επιστρέφει στους Reds, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ συμφώνησε με τον Μάικλ Εντουαρντς, ο οποίος θα επιστρέψει στο «Ανφιλντ» για να πάρει τη θέση του Γιοργκ Σμάντκε στο στρατηγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports News».

Ο μεγαλομέτοχος της ιδιοκτήτριας εταιρίας της αγγλικής ομάδας, «Fenway Sports», Τζον Χέντρι, συναντήθηκε με τον Εντουαρντς στη Βοστόνη και συμφώνησαν να επιστρέψει με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με ενισχυμένες αρμοδιότητες.

O 44χρονος Άγγλος ήταν σε αυτό το πόστο στη Λίβερπουλ για έξι χρόνια (2016-22) και είχε αποχωρήσει μετά από διαφωνία με τον Κλοπ για τη στρατηγική της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες, όπως και η πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιούζ στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο 44χρονος Αγγλος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το ίδιο πόστο στην Μπόρνμουθ.

Οι καλύτερες και χειρότερες μεταγραφές του Έντουαρντς στην Λίβερπουλ

Ο Βρετανός πιστώθηκε μια σειρά από σπουδαίες μεταγραφές, όπως είναι αυτές των Μο Σαλάχ, Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, Άντι Ρόμπερτσον. Άλισον, Ντιόγκο Ζότα, Φαμπίνιο και Τιάγκο, ενώ ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν είχε μόνο επιτυχίες, καθώς δεν ήταν δυνατό να βγουν όλες οι μεταγραφές. Παίκτες όπως Άντριαν, Ντομινίκ Σολάνκε, Ναμπί Κεϊτά, Οτζάν Καμπάκ, Αντι Λονεργκαν και Σεπ Φαν Ντε Μπεργκ δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και δεν δικαίωσαν τον Βρετανό. Το πρόσημο, όμως, της παρουσίας του ήταν απόλυτα θετικό.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024