Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ

Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ

Δείτε τον επίσημο λόγο που δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι του Άνφιλντ, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να πιάσει κορυφή, βάζοντας φωτιά στην κούρσα του τίτλου.

Η σπουδαία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με πολλή γκρίνια για τη διαιτησία, μετά την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογιστεί πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε μία απο τις τελευταίες προσπάθειες της Λίβερπουλ να πετύχει την ολική ανατροπή, ο Ζερεμί Ντοκού φάνηκε να βρίσκει με το πόδι στο στήθος τον Αλέξις Μακ Άλιστερ, ωστόσο ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ δεν έδειξε την άσπρη βούλα και η αρχική του απόφαση δεν ανατράπηκε από το VAR.

Η επίσημη εξήγηση

Ο σχολιαστής του «SkySports», Πίτερ Ντρέρι, άκουσε τη συνομιλία που έγινε με το VAR και έδωσε την επίσημη εξήγηση για τον λόγο που δεν σφυρίχτηκε πέναλτι υπέρ των Reds.

Όπως είπε, «ο Ντοκού διεκδίκησε την μπάλα υψώνοντας το πόδι του σε ένα λογικό ύψος και πήγε για την μπάλα. Τα replay έδειξαν πως υπήρχε μια αμυδρή επαφή του ποδιού του Ντοκού με την μπάλα, προτού καταλήξει να χτυπήσει τον ΜακΆλιστερ στο στήθος».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024