Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπιλ Γκέιτς ποζάρει με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο προ - γαμήλιο πάρτι του υιού Αμπάνι

Ο Μπιλ Γκέιτς ποζάρει με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο προ – γαμήλιο πάρτι του υιού Αμπάνι

Οι δισεκατομμυριούχοι συναντήθηκαν στην Ινδία κατά τη διάρκεια της τριήμερης γαμήλιας γιορτής για τον επίσης δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Ανάντ Αμπάνι και τη Ραντχίκα Μέρτσαντ.

Στον Μπιλ Γκέιτς αρέσει το στυλ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, ο συνιδρυτής της Microsoft μοιράστηκε μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Ινδία, όπου παραβρέθηκε στην τριήμερη γιορτή πριν από τον γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου Ανάντ Αμπάνι και της Ραντχίκα Μέρτσαντ.

Το Reuters ανέφερε προηγουμένως ότι 1.200 καλεσμένοι θα παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, για την οποία δόθηκε στους προσκεκλημένους λεπτομερής εννιασέλιδος ενδυματολογικός κώδικας για τις εορταστικές εκδηλώσεις

«Πάντα ήσουν πολύ καλός στο να ντύνεσαι ανάλογα με την περίσταση, @zuck!», έγραψε ο 68χρονος Γκέιτς έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που τον απεικονίζει χαμογελαστό μαζί με τον 39χρονο διευθύνοντα σύμβουλο της Meta.

Ο Γκέιτς φόρεσε ένα μαύρο σπορ παλτό πάνω από ένα πράσινο πουκάμισο τύπου πόλο, ενώ ο Ζούκερμπεργκ φόρεσε ένα κεντημένο πουκάμισο Sunderbans Tigress από τον Ινδό couturier Ραχούλ Μίσρα και ένα λευκό παντελόνι.

«Λατρεύω τον ινδικό γάμο»

Ο Γκέιτς και η σύντροφος του Πόλα Χερντ εθεάθησαν επίσης στον προ γάμου εορτασμό για τον Αμπάνι, το μικρότερο παιδί του Μουκές Αμπάνι, και την Μέρτσαντ, την κόρη του διευθύνοντος συμβούλου της Encore Healthcare Private Limited, Βιρέν Μέρτσαντ.

Το Reuters ανέφερε προηγουμένως ότι 1.200 καλεσμένοι θα παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, για την οποία δόθηκε στους προσκεκλημένους λεπτομερής εννιασέλιδος ενδυματολογικός κώδικας για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο Ζούκερμπεργκ, ο οποίος παρευρέθηκε με τη σύζυγό του, Δρ Πρισίλα Τσαν, μοιράστηκε κάποιες παρασκηνιακές στιγμές από τους εορτασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Σε μια αρχική ανάρτηση, το ζευγάρι πόζαρε μαζί με ολόμαυρα ρούχα. Το κοστούμι του Ζούκερμπεργκ είχε χρυσά στολίδια σε σχήμα λιβελούλας, ενώ το μαύρο φόρεμα της Τσαν είχε μερικά χρυσά λουλούδια για να ταιριάζει.

«Λατρεύω τον ινδικό γάμο. Συγχαρητήρια στον Ανάντ και τη Ραντχίκα», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ στη λεζάντα των φωτογραφιών, μεταξύ των οποίων και μία όπου φαίνεται να χαμογελάει στη σύζυγό του.

Η Τσαν δημοσίευσε αργότερα μια άλλη φωτογραφία του ζευγαριού, στην οποία τη βλέπουμε να φοράει ένα φλοράλ και χρυσό φόρεμα σε μια γιορτή του «Mela Rouge».

«Νύχτα δύο», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου το ευτυχισμένο ζευγάρι έδειχνε το πλατύ χαμόγελό του.

Οι προ – γαμήλιοι εορτασμοί πραγματοποιήθηκαν στο πολυτελές Ambani Estate στο Gujarat πριν από το γάμο του Αμπάνι και της Μέρτσαντ τον Ιούλιο, σύμφωνα με το Reuters. Άλλοι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν ήταν η Ιβάνκα Τραμπ, η Χίλαρι Κλίντον και μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μπουτάν.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024