Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Έβαλε φωτιά στο σπίτι, σκοτώνοντας την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της - Η ανατριχιαστική ανάρτηση λίγες ώρες πριν

ΗΠΑ: Έβαλε φωτιά στο σπίτι, σκοτώνοντας την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της – Η ανατριχιαστική ανάρτηση λίγες ώρες πριν

Βρισκόταν σε διαμάχη με τους πρώην συζύγους και πατεράδες των παιδιών της

«Ζήσε την κάθε σου ημέρα σαν να είναι η τελευταία». Αυτή έμελλε να είναι η τελευταία ανάρτηση της Bernadine Pruessner μητέρα τεσσάρων παιδιών και δασκάλα στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την New York Post η Pruessner έβαλε φωτιά σε ένα στρώμα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα η ίδια και τα τέσσερα παιδιά της να βρουν τραγικό θάνατο το πρωί της Δευτέρας.

Η Αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση έγραψε: «Πιστεύεται ότι η Bernadine έβαλε επίτηδες φωτιά σε ένα στρώμα, καθώς αυτό ήταν το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς».

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση η Prussner είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο δήλωνε την πρόθεσή της να αφαιρέσει τόσο τη δικιά της ζωή, όσο και των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της.

«Εμείς εναντίον του κόσμου. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά τους»

Η Prussner με τα τέσσερα παιδιά της

Γύρω στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας —λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά— η 39χρονη Pruessner έκανε ανάρτηση για τα παιδιά της στο Facebook.

«… θα έκανα τα πάντα για αυτά. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή» έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά της να κοιμούνται στο κρεβάτι της.

Μία ημέρα πριν, την Κυριακή, είχε ανεβάσει μία σέλφι μαζί τους, γράφοντας από κάτω: «εμείς εναντίον του κόσμου. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά τους».

Οι διαμάχες με τους πρώην συζύγους

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, η 39χρονη μητέρα βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε διαμάχη με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της.

Οι δυο τους χώρισαν το 2017 και είχαν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών τους μέχρι πέρυσι, όταν ο πατέρας  κατέθεσε αίτηση για να εμποδίσει τα σχέδια της Prussner να μετακομίσει περίπου 10 μίλια μακριά.

Παρόλο που το νέο σπίτι θα ήταν πιο κοντά του, ο David Pruessner ανησυχούσε για την εγγύτητα της πρώην συζύγου του με τη μητέρα της, την οποία φέρεται να είχε περιγράψει ως «ψυχωτική», όπως προκύπτει από τα έγγραφα.

Επιπλέον η Prussner βρισκόταν σε διαμάχη για την κηδεμονία και των δύο άλλων παιδιών της, επίσης με τον πατέρα τους. Μάλιστα η οικογένειά της τον κατηγορεί ότι βρισκόταν σε συνεννόηση με τον δεύτερο πρώην σύζυγό της.

Οι πατέρες των τεσσάρων παιδιών σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι «έχουμε επικεντρωθεί στο να τιμήσουμε τις ζωές των τεσσάρων θαυμάσιων παιδιών μας και σχεδιάζουμε να το κάνουμε μαζί».

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024