Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Μάνα σκότωσε δυο παιδιά της και συνελήφθη στη Βρετανία

ΗΠΑ: Μάνα σκότωσε δυο παιδιά της και συνελήφθη στη Βρετανία

Η Αμερικανίδα δολοφόνησε το 7 ετών αγοράκι της και το 9 ετών κοριτσάκι της και καταζητείτο από τις Αρχές

Μια γυναίκα από το Κολοράντο των ΗΠΑ, που καταζητείτο για τη δολοφονία δυο παιδιών της και τον τραυματισμό ενός άλλου παιδιού της, συνελήφθη στη Βρετανία το Σάββατο (30/12/23), σύμφωνα με την αστυνομία.

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ

Αξιωματούχοι του Κολοράντο δήλωσαν για την 35χρονη Kimberlee Singler είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και κακοποίηση ανηλίκου.

Βρήκαν τα παιδιάκια νεκρά

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος του Κολοράντο είχαν λάβει κλήση για διάρρηξη σε διαμέρισμα περίπου στις 12:30 π.μ. στις 19 Δεκεμβρίου. Όταν έφτασαν, ανακάλυψαν ότι ο 7χρονος γιος και η 9χρονη κόρη της Singler ήταν νεκροί.

Η Singler και η 11χρονη κόρη της βρέθηκαν τραυματισμένες στο σημείο και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για νοσηλεία.

Το αγοράκι και το κοριτσάκι δολοφονήθηκαν σε ηλικία 7 και 9 ετών αντίστοιχα

Στριμώχτηκε και το ‘σκασε από τις ΗΠΑ

«Καθώς η έρευνα για την υπόθεση αυτή εξελίχθηκε, διαπιστώθηκε ότι η αρχική αναφορά για διάρρηξη ήταν αβάσιμη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το Associated Press ανέφερε ότι ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Κολοράντο είπε ότι η Singler αρχικά συνεργάστηκε με την αστυνομία αλλά εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Η αστυνομία δεν μπόρεσε να εντοπίσει και να συλλάβει τη Singler την Τρίτη, δηλαδή, μόλις έλαβε το ένταλμα σύλληψης με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

H Singler δεν είχε τεθεί υπό παρακολούθηση, είπε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος. Η γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά στο Κολοράντο στις 23 Δεκεμβρίου.

Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην

Η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη σύλληψη της Singler στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είπε ότι συνεργάζεται με πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Η Singler αρχικά αντιμετωπίστηκε από την αστυνομία ως θύμα διάρρηξης. Η 11χρονη κόρη της παιδοκτόνου νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες προτού πάρει εξιτήριο, είπε στο Associated Press ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος. Προσέθεσε ότι το κορίτσι αναρρώνει στο Κολοράντο.

Η θανάτωση των δυο παιδιών, του Aden και της Elianna, ήλθε ενόσω η Singler και ο πρώην σύζυγός της εμπλέκονταν σε μια συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη για τη επιμέλειά τους και άλλα συναφή θέματα που είχαν μεταξύ τους οι δυο ενήλικοι.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024