Θεσσαλονίκη: Εκλεψαν περίπτερο και κατά τη διαφυγή τους συγκρούστηκαν με ταξί
Οι κλέφτες άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο περιπτέρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά κατά τη διαφυγή τους με μοτοσικλέτα έπεσαν πάνω σε ταξί...
Δεν κράτησε πολύ η χαρά δυο κλεφτών που αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από περίπτερο στη Θεσσαλονίκη αφού η μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν συγκρούστηκε με ταξί (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ χθες Κυριακή επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο υπάλληλος του περιπτέρου αντιλήφθηκε τους κλέφτες και τους κυνήγησε
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, οι δυο δράστες άνοιξαν την πόρτα ενός περιπτέρου, την ώρα που ο υπάλληλος εφοδίαζε τα ψυγεία.
Αρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Ο υπάλληλος τους αντιλήφθηκε και τους κυνήγησε.
Σε απόσταση 150 μέτρων από το περίπτερο η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ταξί και ανατράπηκε.
Χειροπέδες
Ο ένας από τους δυο δράστες διέφυγε, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε από την πτώση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Οπως διαπιστώθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν κλεμμένη. Ο ένας από αυτούς αναζητείται, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442