Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ashley Park: Επέστρεψε στα γυρίσματα του «Emily in Paris» μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο 

Ashley Park: Επέστρεψε στα γυρίσματα του «Emily in Paris» μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο 

Η εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω κρίσιμου σηπτικού σοκ έγινε τον Ιανουάριο.

Ευχάριστα νέα για τους φανς της σειράς «Emily in Paris» καθώς επιστρέφει στα γυρίσματα η Ashley Park, ύστερα από την περιπέτεια της υγείας της. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί τον προηγούμενο μήνα. Συγκεκριμένα, η εισαγωγή της στο νοσοκομείο λόγω κρίσιμου σηπτικού σοκ έγινε τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το πλατό του «Emily in Paris», η τηλεοπτική «Mindy» επέστρεψε δριμύτερη στα καθήκοντά της. Έτσι, θα συνεχίσει κανονικά να υποδύεται την κολλητή φίλη της Emily, δηλαδή της Lily Collins.

Η επιστροφή της Ashley στα επαγγελματικά της καθήκοντα ήρθε λιγότερο από ένα μήνα αφότου η 32χρονη αποκάλυψε ότι ακόμα «αναρρώνει». Όπως είχε πει, έπασχε από μια περίπτωση αμυγδαλίτιδας που εξελίχθηκε σε σοβαρή λοίμωξη. Ως εκ τούτου, μπήκε στην εντατική.

«Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο για Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ. Στη συνέχεια, μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου. Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά» έγραψε σε ανάρτηση της στις 19 Ιανουαρίου στο Instagram.

Η ηθοποιός συνέχισε ευχαριστώντας τον συμπρωταγωνιστή της στο «Emily in Paris», Paul Forman. «Ήταν άνευ όρων στο πλευρό μου σε όλο αυτό» έγραψε. Με αυτό το μήνυμα άλλωστε επιβεβαίωσε τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

«Ηρέμησες τους φόβους μου και με κράτησες ψύχραιμη. Μέσα στα ασθενοφόρα, τρία ξένα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στην εντατική, τρομακτικά επείγοντα περιστατικά. Μέσα από αμέτρητες εξετάσεις και ενέσεις, αφόρητο πόνο και τόση σύγχυση. Ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου, μακριά από τους γνωστούς μας. Σ’ αγαπώ Paul» έγραψε για τον Forman.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024