Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» Ashley Park

Στο νοσοκομείο η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» Ashley Park

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris και Mean Girls, Ashley Park, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο και αναρρώνει μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris και των Mean Girls, Ashley Park, αποκάλυψε με μια ανάρτησή της στον Instagram ότι αναρρώνει μετά τη νοσηλεία της για σηπτικό σοκ.

«Καθώς κάθομαι εδώ και επεξεργάζομαι και αναρρώνω από τις πρώτες εβδομάδες του 2024, η μόνη λέξω που μπορώ να σκεφτώ είναι η ευγνωμοσύνη. Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο έως την Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου. Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ashley Park.

H μόνη λέξω που μπορώ να σκεφτώ είναι η λέξη ευγνωμοσύνη

H Ashley Park, που πάλεψε με τη λευχαιμία ως έφηβη, μοιράστηκε επίσης την ευγνωμοσύνη της για τον συμπρωταγωνιστή της στο Emily in Paris και φημολογούμενο σύντροφό της Paul Forman που την υποστηρίζει όλο αυτό το διάστημα.

«Ευχαριστώ κυρίως τον @performan που ήταν άνευ όρων δίπλα μου σε όλο αυτό. Ηρέμησες τους φόβους μου και με κρατούσες στα ασθενοφόρα, σε τρία ξένα νοσοκομεία, τη μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, στα τρομακτικά Επείγοντα, σε αμέτρτηες εξετάσεις και ενέσεις, σε βασανιστικό πόνο, και ενώ επικρατούσε τόση σύγχυση και ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από αυτούς που ξέρουμε. Σε αγαπώ Paul, περισσότερο από ό,τι μπορώ να πω», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η σταρ του Joy Ride δημοσίευσε από την Ταϊλάνδη στα τέλη Δεκεμβρίου και φαίνεται ότι βρισκόταν κοντά στις Μαλδίβες όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Είμαι ευγνώμων σε κάθε γιατρό και νοσηλευτή της ΜΕΘ που εργάστηκε ακούραστα και ιδιαίτερα την ομάδα του @JoaliBeing που ανταποκρίθηκε άμεσα και έμεινε μαζί μου για να παρέχει βοήθεια με τις μεταφράσεις και ζωτική υποστήριξη», σημείωσε η ηθοποιός Ashley Park.

«Βρίσκομαι στην άλλη πλευρά των χειρότερων»

«Άπειρα ευχαριστώ στην προσωπική μου ομάδα ηρώων στο σπίτι που ήταν στα τηλέφωνα, στον Paul, στους γονείς μου και στους γιατρούς όλες τις ώρες (ξέρεις ποιος είσαι)», συμπλήρωσε η Ashley Park.

«Δίστασα να μοιραστώ τι συμβαίνει καθώς βρίσκομαι ακόμα στη δίνη της ανάρρωσης… αλλά τώρα ξέρω ότι βρίσκομαι με ασφάλεια στην άλλη πλευρά των χειρότερων» σημείωσε καθώς ολοκλήρωνε το μήνυμά της.

«Ευχαριστώ που το διαβάσατε. Λυπάμαι ήμουν τόσο απούσα τελευταία σε πολλούς και σε ανθρώπους στη ζωή μου. Σας αγαπώ όλους. Αναρρώνω και υπόσχομαι ότι θα είμαι καλά» διαβεβαίωσε η ηθοποιός.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024