Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ράσελ Κρόου έσπασε τα πόδια του στο «Robin Hood» και απλά συνέχισε το γύρισμα

Ο Ράσελ Κρόου έσπασε τα πόδια του στο «Robin Hood» και απλά συνέχισε το γύρισμα

Ο Ράσελ Κρόου ανακάλυψε μετά από δέκα χρόνια τον σοβαρό τραυματισμό του στα γυρίσματα της ταινίας Robin Hood.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ δράσης «Land of Bad», ανακάλυψε δέκα χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην ταινία «Robin Hood».

Ο Ράσελ Κρόου συνηθίζει να παίζει ο ίδιος σε επικίνδυνες σκηνές ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί. Αυτό είχε ως συνέπεια να πάθει κάταγμα και στα δύο πόδια στα γυρίσματα του «Robin Hood» το 2010. Κάτι που ανακάλυψε έπειτα από μία δεκαετία.

Για αρκετές εβδομάδες ακόμη και το περπάτημα ήταν μία πρόκληση

«Πήδηξα από μία πόρτα κάστρου, σε σκληρό ανώμαλο έδαφος. Θα έπρεπε να είχαμε προετοιμάσει το έδαφος, αλλά βιαζόμασταν να γυρίσουμε τη σκηνή, επειδή νύχτωνε», περιέγραψε ο Ράσελ Κρόου μιλώντας στο People.

Τριγύρω του υπήρχαν εκατοντάδες βοηθητικοί ηθοποιοί, ενώ βέλη «πετούσαν», οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να το ξανασκεφτεί. «Την ώρα που πήδηξα σκέφτηκα “αυτό θα πονέσει”», θυμάται ο 59χρονος ηθοποιός.

«Σαν να διαπέρασε ρεύμα το σώμα μου»

«Ήταν σαν να διαπέρασε ρεύμα το σώμα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Γυρίζαμε μια μεγάλη ταινία, οπότε απλά αντέχεις. Αλλά ο τελευταίος μήνας εκείνης της δουλειάς ήταν πολύ δύσκολος. Για αρκετές εβδομάδες ακόμη και το περπάτημα ήταν μία πρόκληση», παραδέχθηκε.

Ο Ράσελ Κρόου δεν συζήτησε ποτέ με την παραγωγή τον τραυματισμό του, ούτε έλλειψε από τα γυρίσματα. «Απλά συνέχισα να πηγαίνω στη δουλειά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μία δεκαετία αργότερα, άρχισε να νιώθει «πολύ παράξενους πόνους» στα πόδια, οπότε πήγε σε γιατρό. «Πίστευα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό», σημείωσε. Όμως, σοκαρίστηκε όταν ο γιατρός κοίταξε τις ακτινογραφίες και τον ρώτησε: «Πότε έσπασες τα πόδια σου;». «Προφανώς, μπορούσε να δει τα υπολείμματα καταγμάτων και στις δύο κνήμες», σημείωσε ο Ράσελ Κρόου.

Για να τον βοηθήσει να θυμηθεί, ο γιατρός του είπε ότι πιθανότατα αυτό συνέβη πριν από 10 χρόνια. Αμέσως ο Ράσελ Κρόου θυμήθηκε εκείνο το άλμα στα γυρίσματα του «Robin Hood». «Προφανώς ολοκλήρωσα την ταινία με δύο σπασμένα πόδια. Όλα για την τέχνη, χωρίς γύψο, χώρις νάρθηκες, χωρίς παυσίπονα. Απλά συνέχισα να δουλεύω και με τον καιρό επουλώθηκαν μόνα τους», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024