Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Team Jalen πήρε τον τίτλο στο Rising Stars του All Star (vids)

Η Team Jalen πήρε τον τίτλο στο Rising Stars του All Star (vids)

H ομάδα του Τζέιλεν Ρόουζ ήταν εκείνη που τα κατάφερε και κατέκτησε το Rising Stars στην πρεμιέρα του All Star Game της Ιντιανάπολις.

Η ομάδα του Τζέιλεν Ρόουζ κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά των «ανερχόμενων αστέρων» (Rising Stars), το οποίο διεξήχθη στο «Gainbridge Fieldhouse» της Ινδιανάπολης, στο πλαίσιο του 73ου All-Star Game του NBA.

Η «Team Jalen» νίκησε στον τελικό με 26-13 την «Team Detlef», στον πάγκο της οποίας καθόταν ο Ντέτλεφ Σρεμπφ και το ρόστερ της οποίας συγκροτούσαν παίκτες από την G League. Οι νικητές έφτασαν σχετικά εύκολα στην τελική επικράτηση, καθώς, αφού ο Όσκαρ Τσιέμπουε μείωσε σε 16-13 για λογαριασμό της «Team Detlef», η «Team Jalen» έκανε σερί 10-0 και πανηγύρισε τη νίκη και τον τίτλο.

Με τον νικητή της καταληκτικής αναμέτρησης να κρίνεται στους 25 πόντους, ο Τζόρνταν Χόκινς των Νιου Ορλίνς Πέλικανς «έγραψε» με τρίποντο το 23-13, ενώ με νέο τρίποντο ο Τζέιλεν Ουίλιαμς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ διαμόρφωσε το τελικό 26-13.

Ο γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Μπένεντικτ Μάθουριν, αναδείχθηκε MVP του τουρνουά, κυρίως χάρη στους 18 πόντους που πέτυχε στον πρώτο ημιτελικό. Εκεί η «Team Jalen» επιβλήθηκε 40-35 της «Team Tamika», στον πάγκο της οποίας καθόταν η Ταμίκα Κάτσινγκς.

Στον δεύτερο ημιτελικό η «Team Detlef» επικράτησε της «Team Pau» του Πάου Γκασόλ με 41-36.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024