Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαία πρόκριση στους «16» του Youth League για την Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Σπουδαία πρόκριση στους «16» του Youth League για την Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι απέκλεισαν την Ίντερ στα πέναλτι (0-0, 6-5 πέν.) και προκρίθηκαν στη φάση των «16» του UEFA Youth League.

Συγκλονιστικός Ολυμπιακός, απέκλεισε τη μεγάλη Ίντερ και βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Τα παλικάρια του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου κοίταξαν στα μάτια το ιταλικό μεγαθήριο και το πέταξαν εκτός του UEFA Youth League, επικρατώντας με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια).

Μεγάλη εμφάνιση και τεράστια πρόκριση για την Κ19 του Ολυμπιακού.

Το ματς ήταν νοκ-άουτ για τους «32» της διοργάνωσης και διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο επιτέλους άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, καθώς μετά από καιρό οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο φαληρικό στάδιο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Κόντρα στην πρωτοπόρο της ιταλικής Primavera, ο Θρύλος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ και ήταν ξεκάθαρα ανώτερος της σπουδαίας αντιπάλου του. Επίσης, η ελληνική ομάδα είχε να διαχειριστεί και μία κακή εις βάρος του διαιτησία. Η… τραβηγμένη αποβολή του Παπακανέλλου στο 73′ άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες στο ματς, αλλά αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που μέχρι τέλους πίεσαν για το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση από το 90λεπτο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Στο 21′ ο Στάμπιλε είχε μεγάλη στιγμή για την Ίντερ καθώς βρέθηκε σε θέση βολής εξ επαφής, έκανε την κεφαλιά αλλά ο Σίνα μπλόκαρε. Ο Κωστούλας βρήκε απάντηση στο 24′ αλλά η προβολή του πέρασε δίπλα από την εστία των Ιταλών.

Στο β’ μέρος η «ερυθρόλευκη» υπεροχή ήταν εμφανής, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει διακαώς το γκολ, αλλά την ατυχία και την αναποτελεσματικότητα να του το στερούν. Στο 65′ ο Κουτσογούλας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Ραϊμόντι απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία την μπάλα. Η Ίντερ είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 75′, αλλά το σουτ του Κόσι σταμάτησε πάνω στον εντυπωσιακό Σίνα.

Η σπουδαιότερη φάση του αγώνα όμως ανήκε στον Ολυμπιακό! Λίγο πριν το τέλος, ο Λιατσικούρας έκανε το πλασέ μετά τη θαυμάσια προσπάθεια και πάσα του Κωστούλα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Ολυμπιακός: Μουζακίτης 1-0
Ίντερ: Στάνκοβιτς 1-1
Ολυμπιακός: Μπάκουλας 2-1
Ίντερ: Ντι Μάτζιο 2-2
Ολυμπιακός: Μ. Κωστούλας 3-2
Ίντερ: Οβούσου 3-3
Ολυμπιακός: Λιατσικούρας 4-3
Ίντερ: Στάντε 4-4
Ολυμπιακός: Τανούλης 5-4
Ίντερ: Σαρ 5-5
Ολυμπιακός: Κ. Κωστούλας 6-5
‘Ίντερ: Κόσι άουτ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024