Ασταμάτητος ο Βάργκα της Φερεντσβάρος: Πέτυχε χατ-τρικ σε 3,5 λεπτά
Ο Μπαρναμπάς Βάργκα με τέσσερα γκολ και μια ασίστ ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Φερεντσβάρος, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα play offs του Conference League.
Ο Μπαρναμπάς Βάργκα, πρώτος σκόρερ του ουγγρικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν με την Πακς, ήταν καταιγιστικός απέναντι στην MTK με τέσσερα γκολ και μια ασίστ. Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα 3,5 λεπτών.
Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός σκόραρε στο 22’, στο 52’, στο 53’ και στο 56’ και μετέτρεψε σε… τυπική διαδικασία έναν αγώνα που μέχρι το 52ο λεπτό είχε χαρακτηριστικά ντέρμπι.
Την περασμένη σεζόν, σημείωσε 26 γκολ σε 31 ματς και αυτό ήταν αρκετό για να πάρει μεταγραφή στην κορυφαία ομάδα της Ουγγαρίας, την Φερεντσβάρος, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα play offs του Conference League. Πλέον έφτασε τα 12 γκολ σε ισάριθμα ματς και φιλοδοξεί να αναδειχθεί για δεύτερη σερί σεζόν πρώτος σκόρερ στο ουγγρικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με την φανέλα της Φερεντσβάρος.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα τέσσερα γκολ. Ήταν πολύ καλό για την ψυχολογία μου μετά την απουσία μου. Κοιτάζω μπροστά και ελπίζω πως αυτό σημαίνει ότι ξαναβρήκα την φόρμα μου», δήλωσε ο Βάργκα, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.