Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ετοιμάζει ροτέισον ο Μάντζιος

Άρης: Ετοιμάζει ροτέισον ο Μάντζιος

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στο σαββατιάτικο (10/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να δώσει «ανάσες» σε βασικούς παίκτες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη, ενόψει του σαββατιάτικου (10/2) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ο Άκης Μάντζιος δεν έκανε τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει ροτέισον, καθώς ακολουθεί (13/2) ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου στο Αγρίνιο.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δώσει «ανάσες» σε βασικούς παίκτες, προκειμένου να τους έχει έτοιμους για το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Οντουμπάζιο θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του και ο Φατόρε αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακόμα, ο προπονητής του Άρη είναι πιθανόν να ξεκουράσει και τους Νταρίντα, Σαβέιρο, Βερτσράτε, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν. Ο Σαμόρα θα ξεκινήσει, πιθανότατα, στην κορυφή της επίθεσης αντί του τελευταίου, ενώ και ο Ντουκουρέ αναμένεται να επιστρέψει στα χαφ.

Τέλος, στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής είναι πιθανόν να ξεκινήσουν οι Παναγίδης (δεξιά) και Μπένετ, με τον τελευταίο να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024