Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώιμη αποκάλυψη για την Lancia Ypsilon

Πρώιμη αποκάλυψη για την Lancia Ypsilon

Τα γυρίσματα για το διαφημιστικό spot προδίδουν πρόωρα την γοητευτική αισθητική της νέας Ypsilon που δείχνει να εκπληρώνει τις υποσχέσεις των Ιταλών σε ό,τι αφορά το δίπτυχο αισθητικής-πολυτέλειας

HLancia προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για την επιστροφή της με την νέα Ypsilon, ωστόσο μάλλον η αποκάλυψη του νέου μοντέλου που θα μοιράζεται τα τεχνικά του χαρακτηριστικά με τα Peugeot 208 και Opel Corsa αλλά θα προβάλει ένα πιο premium και στυλιστικά ενσυνείδητο χαρακτήρα έγινε μάλλον ταχύτερα σε σχέση με τις επιθυμίες των Ιταλών.

Μια σειρά εικόνων που αναδύθηκε στο διαδίκτυο, προκύπτοντας προφανώς από τα γυρίσματα για τη διαφημιστική καμπάνια του μοντέλου, αφήνουν πλέον ελάχιστα στην φαντασία για την νέα Ypsilon που όντως δεν κρύβει την ιταλική φινέτσα και την έμφαση στην λεπτομέρεια την οποία διαφημίζουν εδώ και αρκετό καιρό οι Ιταλοί μέσω των αποσπασματικών teasers που έχουν δώσει στη δημοσιότητα.

Στα σχεδιαστικά στοιχεία που ξεχωρίζουν από το ιταλικό supermini συγκαταλέγονται τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα που έγιναν διάσημα τη δεκαετία του ’70 από την Lancia Stratos και που αναβίωσαν στο πρωτότυπο Pu+Ra που ανέλαβε να συστήσει την νέα εποχή της Lancia.

Στην προκειμένη περίπτωση διαθέτουν και ένα ενδιαφέρον αισθητικά γραφικό στο εσωτερικό τους ενώ στις λεπτομέρειες διακρίνονται οι κρυμμένες πίσω χειρολαβές, το τονισμένο spoiler στο πίσω τμήμα και αρκετά διακριτικά στις κολώνες που σε συνδυασμό με το Lancia ολογράφως στο γωνιώδες πίσω τμήμα αρκούν για να δώσουν το στίγμα της ταυτότητάς της.

Στο μπροστινό τμήμα η Lancia ακολουθεί μια αισθητική που φροντίζει να θυμίζει το παρελθόν/παρόν της Ypsilon αλλά δοσμένη με απολύτως σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως προκύπτει από το μαύρο τμήμα στην απόληξη του καπό με τα χαρακτηριστικά φώτα LED σε μοτίβο “T” και τα τοποθετημένα χαμηλά κεντρικά φωτιστικά σώματα.

Στα ενδότερα πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικεί η στρογγυλή επίπεδη επιφάνεια με την σχεδιαστική υπογραφή του οίκου Cassina εν είδει κεντρικής κονσόλας, χαμηλότερα από τις δύο γενναιόδωρες σε μέγεθος οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το infotainment. To τελευταίο θα ονομάζεται SALA και θα διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα φωνητικών εντολών που θα εγγυάται άκρως διαισθητική λειτουργία, όλες τις σύγχρονες επιλογές συνδεσιμότητας και εφαρμογών καθώς και φυσικά τη δυνατότητα να αναβαθμίζεται μέσω over-the- updates με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συνεχή επικαιροποίησή του.

Με δεδομένη την τεχνολογική συνάφεια με τα άλλα supermini του ομίλου Stellantis, η Ypsilon αναμένεται να προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με μπαταρία 54 kWh και ηλεκτρικό μοτέρ 156 ίππων αλλά και σε ήπια υβριδική έκδοση απόδοσης 136 ίππων με κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, η πρεμιέρα της νέας Ypsilon έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο με την προοπτική να διατεθεί στην Ευρώπη από τα τέλη της άνοιξης.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024