Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τολμηρό Χάσκι το έσκασε από το κλουβί του - Προσπάθησε να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους

Τολμηρό Χάσκι το έσκασε από το κλουβί του – Προσπάθησε να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους

Τελικά, ήρθε η αστυνομία στο κέντρο διάσωσης, επειδή το δραστήριο Χάσκι ενεργοποίησε τον... συναγερμό, ο οποίος χτυπούσε ξανά και ξανά

Ένας σκύλος σε ένα ίδρυμα διάσωσης ζώων συντροφιάς στην Αριζόνα έκανε μια τολμηρή απόδραση από το κλουβί του, πριν προσπαθήσει να απελευθερώσει και τα… φιλαράκια του, βρίσκοντας ένα σνακ και αφήνοντας την τοπική αστυνομία να καθαρίσει το… χάος που προκάλεσε.

Αυτή η χαριτωμένη σειρά γεγονότων καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο «Lost Our Home Pet Rescue», ένα πρόγραμμα προσωρινής φροντίδας ζώων για οικογένειες με στεγαστική ανασφάλεια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Κινγκ (βασιλιάς όνομα και πράγμα), ένα σιβηριανό χάσκι, δραπέτευσε από το κλουβί του λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ξεκίνησε γρήγορα να προσπαθεί να απελευθερώσει και τους φίλους του.

Στο βίντεο παρακολούθησης φαίνεται να σηκώνεται στα πίσω πόδια και να πατάει μανιωδώς με τις πατούσες του σε ένα κλουβί, στο οποίο βρίσκεται ένα άλλο χάσκι.

Όταν αυτό δεν λειτουργεί, ο Κινγκ αρχίζει να δαγκώνει την κλειδαριά του κλουβιού, πριν πηδήξει κάτω φαινομενικά ηττημένος.

Μυρίζεται ένα δοχείο γεμάτο σκυλοτροφές που βρίσκεται πάνω σε ένα ράφι και το ρίχνει στο έδαφος, σκορπίζοντας παντού σκυλοτροφή, προτού την… φάει

Ο Κινγκ ψάχνει την αρχειοθήκη

Στη συνέχεια, στρέφεται στο διπλανό κλουβί και έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο λευκό σκύλο με μαύρα μπαλώματα.

Ο Κινγκ πέφτει στο πλάι και τα δύο σκυλιά κοιτάζονται μεταξύ τους. Δοκιμάζει την ίδια προσέγγιση, χτυπώντας την κλειδαριά. Όταν αυτό δεν λειτουργεί, κατευθύνεται προς την πόρτα και πατάει το χερούλι. Ως εκ θαύματος, ανοίγει και φεύγει σε ένα διπλανό δωμάτιο.

Μια κάμερα στο γραφείο καταγράφει τον Κινγκ καθώς ψαχουλεύει κάποια ντουλάπια αρχειοθέτησης.

Μετά, μυρίζεται ένα δοχείο γεμάτο σκυλοτροφές που βρίσκεται πάνω σε ένα ράφι, το ρίχνει στο έδαφος και αρχίζει να… σκάβει μέσα. Συνεχίζει να σπρώχνει το δοχείο στο πάτωμα, σκορπίζοντας παντού σκυλοτροφή.

Η περιπέτεια του Κινγκ περιλάμβανε και ένα καλό γεύμα

Πάτησε τον συναγερμό και ήρθε περιπολικό

Αφού έφαγε το φαγητό του, κατευθύνεται προς μια πόρτα που οδηγεί έξω και αρχίζει να γαβγίζει. Γρήγορα γίνεται αντιληπτό το γιατί – ένας αστυνομικός έχει σταματήσει έξω, με το περιπολικό του να φαίνεται μέσα από το τζάμι.

Η αστυνομία ήρθε, στην πραγματικότητα, επειδή ο δραστήριος Κινγκ ενεργοποίησε τον συναγερμό, ο οποίος χτυπούσε ξανά και ξανά.

Ο αστυνομικός στριμώχνεται μέσα, προσέχοντας να μην αφήσει τον Κινγκ να βγει έξω. Αλλά το χάσκι δείχνει πρόθυμο να κάνει ένα καινούργιο φιλαράκι, πηδάει πάνω στον άντρα και προσπαθεί να γλείψει το πρόσωπό του.

Ο αστυνομικός τραβάει την πόρτα και μπαίνει μέσα, ενώ ο Κινγκ τον ακολουθεί.

Το «ζευγάρι» κατευθύνεται προς τα κλουβιά και έτσι ο Κινγκ, που αν και δεν κατάφερε να αποδράσει οριστικά είχε μία καλή βραδιά, επέστρεψε στο χώρο του, ελπίζουμε, προσωρινά.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024