Ο Θανάσης Αλευράς καλεσμένος στη «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη
Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται τον Θανάση Αλευρά στην πρώτη «Μεγάλη Εικόνα» για το 2024.
Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται τον Θανάση Αλευρά στην πρώτη «Μεγάλη Εικόνα» για το 2024.
Η κουβέντα τους ξεκινά στη σκηνή του Vox, εκεί όπου για δεύτερη χρονιά μέσα από την παράσταση «40+ και ξανα ΒΓΑΙΝΩ» ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης επιχειρεί μια απολαυστική αναδρομή στις ρίζες της αντιφατικής γενιάς του ’80.
Μιλώντας για τις προκλήσεις
Φτάνοντας στο σήμερα, ο Θανάσης Αλευράς ξεναγεί τη Νίκη Λυμπεράκη στην αγαπημένη του γειτονιά, στην παραλιακή του Αλίμου, όπου συζητούν για τις προκλήσεις που αυτή η γενιά καλείται να αντιμετωπίσει στις μέρες μας.
Μέσα από την παράσταση «40+ και ξανα ΒΓΑΙΝΩ» ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης επιχειρεί μια απολαυστική αναδρομή στις ρίζες της αντιφατικής γενιάς του ’80.
Ομοφοβία, ρατσισμός, αυτοάνοσα νοσήματα, η στάση απέναντι στη ζωή αλλά και μια ανατρεπτική οπτική απέναντι στο θάνατο, σε μια συνέντευξη με ισχυρές δόσεις νοσταλγίας και χιούμορ.
«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10
#MegaliEikona
- Nαυάγιο στη Χίο: Η συζήτηση που δεν συμφέρει
- Όταν το ποδόσφαιρο βγαίνει από την αυλή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]
- Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα»
- Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Θεσσαλονίκη – Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου οδηγού δικύκλου
- Greek PM Reviews Week, Highlights Reforms and Migration Policy


