Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίντερ – Ελλάς Βερόνα 2-1: Λύτρωση με Φρατέζι στο 94′ για τους «Νερατζούρι»

Ίντερ – Ελλάς Βερόνα 2-1: Λύτρωση με Φρατέζι στο 94′ για τους «Νερατζούρι»

Απίθανο φινάλε στο «Μεάτσα», με την Ίντερ να προηγείται 2-1 της Βερόνα στο 94’ να δείχνει πως κλειδώνει τη νίκη, αλλά το χαμένο πέναλτι του Ανρί στο 100’ για τη Βερόνα της έδωσε το «τρίποντο».

Η Ίντερ επικράτησε της Βερόνα με 2-1, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Τζένοα και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, με 12/13 νίκες της φετινή σεζόν και τον «τίτλο» του πρωταθλητή χειμώνα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μόλις στο 13′ πήρε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο τελείωμα, άνοιξε το σκορ. Στο 74′ ο Τομάς Ανρί βρήκε τη μπάλα στην κίνηση, μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά για την ισοφάριση.

Το τελευταίο 15λεπτο ήταν πραγματικό… θρίλερ στο ματς, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και την Ίντερ να χάνει τεράστιες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, στις καθυστερήσεις οι νερατζούρι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη, με τον Φρατέσι να παίρνει το ριμπάουντ μέσα στην μικρή περιοχή μετά από σουτ του Τσαλχάνογλου, να σκοράρει και να στέλνει την ομάδα του στο +5 από τη Γιουβέντους, παραμένοντας στην κορυφή της Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 100′(!) η Βερόνα έχασε πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR, με τον Ανρί που είχε σκοράρει νωρίτερα και δεν μπόρεσε να δώσει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του που παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ (83′ Φρατέζι), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (61′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (83′ Σάντσες), Αουγκούστο (72′ Ντιμάρκο), Τουράμ (72′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Κόπολα, Μανιάνι, Ντόιγκ (73′ Καμπάλ), Ντούντα, Σουσλόφ, Ενγκόνγκε, Φολορούνσο, Εμπουλά (46′ Λάζοβιτς), Τζούριτς (73′ Ανρί)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024