Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορική μεταγραφή για την Ίντερ (pic)

Ιστορική μεταγραφή για την Ίντερ (pic)

Η Ιντερ απέκτησε τον Τάτζον Μπιουκάναν, ο οποίος έγινε ο πρώτος Καναδός παίκτης στην ιστορία των Νερατζούρι.

H Ίντερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Τάτζον Μπιουκάναν από την Κλαμπ Μπριζ, ολοκληρώνοντας την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή.

Οι Νερατζούρι ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα, καθώς ο Χουάν Κουαδράδο τραυματίστηκε στον αχίλλειο και ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Έτσι, η ομάδα του Ιντζάκι προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου ακραίου αμυντικού, καταβάλλοντας το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στον Βελγικό σύλλογο.

Το ντιλ μπορεί να φτάσει και το 10 εκατ. ευρώ, καθώς στην συμφωνία προβλέπονται και κάποια μπόνους. Ο Μπιουκάναν έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2028, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέρχονται σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο ο Μπιουκάναν, θα γίνει ο πρώτος Καναδός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ίντερ. O 24χρονος άσος φέτος με την φανέλα της Μπριζ έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 3 γκολ και 4 ασίστ.

Μια μεταγραφή που ενισχύει τα άκρα της άμυνας της ιταλικής ομάδας, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να έχει μια ακόμα ποιοτική λύση στα χέρια. O Τάτζον Μπιουκάναν είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στις 13 Ιανουαρίου στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Μόντσα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024