Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Ρόμα 1-0: O Ραμπιό την κράτησε «ζωντανή» στο κυνήγι της Ίντερ

Γιουβέντους – Ρόμα 1-0: O Ραμπιό την κράτησε «ζωντανή» στο κυνήγι της Ίντερ

Η Γιουβέντους με γκολ του Αντριέν Ραμπιό νίκησε με 1-0 τη Ρόμα και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ιντερ.

Μια υπερπολύτιμη εντός έδρας νίκη πανηγυρίζει η Γιουβέντους, η οποία κατάφερε να επιβληθεί της Ρόμα με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Το μοναδικό τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες ήταν αυτό του Αντριέν Ραμπιό.

Έτσι οι «μπιανκονέρι» παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ίντερ, όντας στο -2 και έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 43 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, οι «τζιαλορόσι» είναι στους 28 και συνεχίζουν την προσπάθειά τους να μπουν στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη.

Στο πρώτο μέρος η Ρόμα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, όμως η Γιουβέντους ήταν εκείνη με τις περισσότερες τελικές, δίχως όμως καμία ομάδα να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την άλλη. Κάτι που έφερε και το 0-0 ως αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών της συνάντησης.

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου όμως ήταν ιδανικό για του «μπιανκονέρι» αφού προηγήθηκαν με τον Αντριέν Ραμπιό να βρίσκει δίχτυα και να γράφει το 1-0 στο 47ο λεπτό του ματς. H ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε να πιέσει στη συνέχεια για να βρει το γκολ ισοφάρισης, όμως όσο και ήθελε δεν τα κατάφερε, με τη Γιουβέντους να κατακτά το πολύτιμο «τρίποντο».

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Γκάτι, Λοκατέλι, ΜακΚένι(90+6’ Ρουγκάνι), Ραμπιό, Γουεά, Κόστιτς(76’ Ίλινγκ Τζούνιορ), Γιλντίζ(66’ Κιέζα), Βλάχοβιτς(76’ Βλάχοβιτς)

ΡΟΜΑ: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Γιορέντε, Εντίκα, Κρίστενσεν, Ζαλέφσκι(80’ Αζμούν), Κριστάντε, Παρέδες(74’ Ελ Σαράουι), Μποβέ(64’ Πελεγκρίνι), Λουκάκου, Ντιμπάλα

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024