Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Nick Cannon κάνει χριστουγεννιάτικη επίσκεψη σε παιδικό νοσοκομείο προς τιμήν του αδικοχαμένου γιου του

Ο Nick Cannon κάνει χριστουγεννιάτικη επίσκεψη σε παιδικό νοσοκομείο προς τιμήν του αδικοχαμένου γιου του

Ο Nick Cannon σκορπίζει χαρά προς τιμήν του εκλιπόντος γιου του, Zen.

Ο οικοδεσπότης του Masked Singer, 43 ετών, μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instagram το Σάββατο, καταγράφοντας μια πρόσφατη επίσκεψη στο Παιδικό Νοσοκομείο του Orange County, όπου ντύθηκε Άγιος Βασίλης και διάβασε παραμύθια στους μικρούς ασθενείς μετά από δύο και πλέον χρόνια αφότου ο μικρός του γιος πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου.

«Το φως του Zen λάμπει φωτεινά για τις γιορτές», έγραψε ο Cannon στη λεζάντα του βίντεο. «Ευχαριστώ το Παιδικό Νοσοκομείο της κομητείας Όραντζ και όλους όσους έκαναν την ημέρα τόσο στοργική, ζεστή και αξέχαστη».

Το νέο βίντεο από την επίσκεψη του Cannon, με μουσική υπόκρουση το «This Christmas» του Stevie Wonder, είχε επίσης τον τίτλο «Zen’s Light Holiday Hospital Special» και δείχνει τον Cannon να συνομιλεί με έναν άλλο Άγιο Βασίλη στο χώρο του νοσοκομείου, καθώς υποδέχονταν τα παιδιά

Στο βίντεο, ο τηλεπαρουσιαστής και μουσικός εμφανίζεται ντυμένος με τα ρούχα του Άγιου Βασίλη, καθώς μοίραζε δώρα σε μικρά παιδιά και έδινε συγχαρητήρια σε μερικούς καινούργιους φίλους.

Ελπίδα

Η επίσκεψη φάνηκε να εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αποστολής του ιδρύματος Zen’s Light του Cannon. Ο ίδιος και η μητέρα του Zen, Alyssa Scott, ανήγγειλαν την ίδρυση του Ιδρύματος τον Ιούνιο του 2022 σε μια προσπάθεια να «ενισχύσουν την παγκόσμια αριστεία στον τομέα της ελπίδας, της φροντίδας του πένθους και της παιδιατρικής υγειονομικής περίθαλψης για οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη», όπως είχαν μοιραστεί στο παρελθόν.

Το νέο βίντεο από την επίσκεψη του Cannon, με μουσική υπόκρουση το «This Christmas» του Stevie Wonder, είχε επίσης τον τίτλο «Zen’s Light Holiday Hospital Special» και δείχνει τον Cannon να συνομιλεί με έναν άλλο Άγιο Βασίλη στο χώρο του νοσοκομείου, καθώς υποδέχονταν τα παιδιά.

«Οι ασθενείς μας ήταν τόσο ευγνώμονες γι’ αυτό», σχολίασε μια νοσοκόμα στην ανάρτηση του Cannon. «Ακόμα ακούω γι’ αυτό από μερικούς από αυτούς!».

Ο Cannon αποκάλυψε σε ένα επεισόδιο του talk show του τον Δεκέμβριο του 2021 ότι ο 5 μηνών Zen πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου, ο οποίος είχε εντοπιστεί τρεις μήνες πριν. Ο πολυσχιδής πατέρας είχε προηγουμένως μιλήσει στο PEOPLE το 2021 για το πώς ήταν να εξηγεί τον θάνατο του Zen στα άλλα έξι τότε παιδιά του, χαρακτηρίζοντάς το «πολύ έντονο».

«Αλλά η κατανόηση τους και το γεγονός ότι ήταν εκεί για μένα με βοήθησε πιθανώς να διατηρήσω την ψυχραιμία μου καθώς και να το αντιμετωπίσω στα αλήθεια. Ήταν εκεί σε όλο το ταξίδι», είπε για τα 12χρονα δίδυμα Μονρόε και Μαρόκο, τα οποία μοιράζεται με την πρώην σύζυγο του Μαρία Κάρεϊ.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024