Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απούσα η Rachel McAdams από το reunion των «Mean Girls»

Απούσα η Rachel McAdams από το reunion των «Mean Girls»

Η σταρ της επιτυχημένης ταινίας αποκάλυψε τον λόγο που απουσίαζε.

Τα «Mean Girls» έκανα reunion για χάρη της διαφήμισης του Black Friday της Walmart, όπου η πρωταγωνίστριες επαναλάμβαναν τους ρόλους τους στην κωμωδία του 2004. Η επανένωση περιελάμβανε την Lindsay Lohan, την Amanda Seyfried και την Lacey Chabert.

Ωστόσο η Rachel McAdams απουσίαζε από το reunion των «Mean Girls». Η σταρ της επιτυχημένης ταινίας, αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάρει μέρος στη διαφήμιση.

Γιατί απέρριψε την πρόταση;

«Δεν ξέρω», είπε στο Variety σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε στις 20 Δεκεμβρίου. «Υποθέτω ότι δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για να κάνω μια διαφήμιση. Μια ταινία θα ακουγόταν φοβερή, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ διαφημίσεις και απλά δεν ένιωθα πως αυτό πρέπει να το κάνω».

Η McAdams παραδέχτηκε επίσης ότι δεν συνειδητοποίησε ότι θα ήταν ένα τόσο σημαντικό reunion, στο οποίο θα έλειπε μόνο αυτή.

«Δεν ήξερα ότι όλοι το έκαναν», σημείωσε. «Φυσικά, θα ήθελα πάντα να είμαι μέρος ενός reunion των “Mean Girls” και να κάνω παρέα με τις «Plastics» μου, αλλά ναι, το ανακάλυψα αργότερα»είπε η ηθοποιός.

Η ταινία επιστρέφει 2 δεκαετίες μετά

Το «Mean Girls 2», δηλαδή το sequel της απόλυτης εφηβικής σειράς, κυκλοφόρησε το 2011 με διαφορετικό cast, αλλά παρόμοιο concept. Εκεί είδαμε τη Τζο (Meaghan Martin), η οποία προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για το κολέγιο, δέχτηκε να κάνει παρέα με την Άμπι (Jennifer Stone), που δεν ανήκει στις δημοφιλείς μαθήτριες, και καταλήγει αντιμέτωπη με τα «πλαστικά» κορίτσια του σχολείου. Φυσικά, την παρέα της «κακιάς» Τζο συμπλήρωναν ακόμη δύο «mean girls», όπως συνέβη και στην «ορθόδοξη» ταινία του 2004.

«Mean Girls 2»

Το «Mean Girls», λοιπόν, είναι μία από τις αγαπημένες ταινίες στο είδος της με πολύ κόσμο να αναβιώνει θρυλικές σκηνές της σειράς στο TikTok. Μάλιστα, η 3η του Οκτώβρη από πολλούς φαν θεωρείται η «Ημέρα Mean Girls», κάτι που προκύπτει από μία σκηνή της ταινίας, όπου η Cady αναφέρει ότι ο Aaron, το αγόρι που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου», της μίλησε για πρώτη φορά ρωτώντας την… τι μέρα είναι!

Στις 12 Ιανουαρίου 2024 θα κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία «Mean Girls».

Έτσι, κατά τη διάρκεια της φετινής «Mean Girls Day» η Paramount ανακοίνωσε πως στις 12 Ιανουαρίου 2024 θα κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία «Mean Girls» και αυτή την φορά θα είναι μιούζικαλ! Σύμφωνα με πληροροφίες του iMDB η έφηβη Cady Heron (την οποία δεν θα υποδυθεί η Lindsay Lohan) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια στο νέο της σχολείο και κάνει λάθος να ερωτευτεί τον Aaron Samuels, τον πρώην της «αρχηγού» των «mean girls», της Plastic Regina George. Ίδια ονόματα, παρόμοια ιστορία, διαφορετικοί ηθοποιοί.

Sports in

Έξαλλη η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν με τη διαιτησία

Έξω φρενών η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν, με την διαιτησία. Εξαπέλυσε βολές κατά της EuroLeague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024