Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το 17χρονο «αστεράκι» της Λιντς στο στόχαστρο της Λίβερπουλ (vid)

Το 17χρονο «αστεράκι» της Λιντς στο στόχαστρο της Λίβερπουλ (vid)

O 17χρονος Άρτσι Γκρέι της Λιντς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε φάση ανανέωσης. Hδη από τη φετινή σεζόν άλλαξε κατά πολύ το ρόστερ της, έχοντας ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο στόχαστρο του Γιούργκεν Κλοπ έχει μπει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν στο «Νησί», ο 17χρονος Άρτσι Γκρέι, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Championship με τη φανέλα της Λιντς.

Τα «Παγώνια» έπεσαν στην δεύτερη κατηγορία την περσινή σεζόν και ο Σαμ Άλαρνταϊς δίνει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά της ομάδας να πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Γκρέι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας «μικρός Αλεξάντερ Άρνολντ», καθώς αγωνίζεται τόσο ως δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Φέτος ανέβηκε στην ανδρική ομάδα της Λιντς, προερχόμενος από τα «φυτώρια» της ομάδας και έχει ήδη αγωνιστεί 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της Λιντς στην προσπάθεια της ομάδας για απευθείας άνοδο στην Premier League.

Τις περισσότερες φορές ξεκινά τα παιχνίδια ως δεξί μπακ, έχοντας την δυνατότητα να μεταφερθεί στον άξονα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο 17χρονος Άγγλος αποτελεί βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων των λιονταριών».

Ο Κλοπ τον θέλει στη Λίβερπουλ, όμως η Λιντς τον κοστολογεί για περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περίπτωση να δυσκολεύει, μιας και οι «Ρεντς» δεν συνηθίζουν να σπαταλούν μεγάλα ποσά ειδικά για παίκτες τόσο νεαρής ηλικίας.

Δείτε τον εν δράσει:

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024